Pa, to i jesu one sitnice, koje cijeloj prici daju posebnu draz... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jednom sam to uradila na plaži, nama se činila pusta zato smo to i uradili. U jednom momentu, dok su nam noge bile sapletene naišao je neki čovjek i samo rekao Uh! i prošao.Gazdarica:Ma, draga samo pucaj...![]()
Moze ovaj forum izdrzati jos nas ovakvih...![]()
![]()
![]()
Nije nas omeo, bilo nam je smiješno. Pa nije mi naišao tata.Gazdarica:I kako je njegov nailazak uticao na vas???
Bili ste ravnodusni, ohladio vas je, ili jos vise napalio?![]()
Ma jok bre na traktoru dok ores njivu.Ona ti sedi na kit? a traktor trucka.Pusti seljak uvek dva posla radi nebili preziveo. 8)Anonymous:na tasmajdanskom trgu dok besni nevreme tj dok kisa unistava ljude sakrivene pod kisobran
Rukometas_17:pa ja bi voleo na terasi koja gleda na trg i tako da me svi vide kada izvadim mog malisu od 20cm i dam ga mojoj suparnici da se igra sa njim.ops:
Gazdarica:Meni se desilo da je neko naisao, samo kada sam prvi put "davala" oralni sex... Ah, kakav je to shok bio za mene... Bas sam se isplakala...![]()
![]()
![]()
Naravno, vise puta bila sam na mjestima gdje nas je neko mogao vidjeti, a da li je, pojma nemam... 8)
Lens:Na trafo stanici iza paviljona Cvijeta Zuzoric..
Anonymous:Lens:Na trafo stanici iza paviljona Cvijeta Zuzoric..
e imash i stud. park... e a ako treba mrak ima ona pumpa tamo pa iza