Sex na neobicnim mestima

Mako

Primećen član
Poruka
715
MA, meni je jednom naisla jedna budala...
Mi u kosutnjaku, malo skrenuli sa puta, izasli iz kola, ona se nagla preko haube, a ja radim odpozadi, kad posle par minuta provalim lika na jedno 5-6 metara od nas koji nas sa kezom na licu gleda i trlja se po kiti i kad me video da ga gledam, rece: "E, bas super..." :( !!!!! Ja mu rekoh, ajde brisi, a on ce "Jao, nemoj molim te, pusti me da gledam jos malo, molim te", ja bi ga jos i pustio ali ta cica je bila nesto stidljiva i rekla da idemo... te odosmo...

Majmun mi je upropastio odlican sex u prirodi... :(

Gost118

Elita
Poruka
22.446
Meni se desilo da je neko naisao, samo kada sam prvi put "davala" oralni sex... Ah, kakav je to shok bio za mene... Bas sam se isplakala... :cry: :cry: :cry:
Naravno, vise puta bila sam na mjestima gdje nas je neko mogao vidjeti, a da li je, pojma nemam... 8)

blondi

Domaćin
Poruka
4.976
bilo to pre par dana, :oops: :oops: :oops: ... ja i moj "Master" odvezli se do jednog jezera... bilo je več kasno, onako polumrak i naravno sve se uvek završava sa sexom pa i ovaj put... elem vrata od avta su otvorena i ja sam u stvari sagnuta napred onako da mi glava u avtu i baš ne vidim van, a on stoji pozadi... e znači lood sex, još ja podigla nogu i uvila je oko njegovog struka... čulo se jedno avto ja onako podignem glavu i vidim kako prođe i ono mislim si OK i nastavimo mi... osetim ja da je dečko pri kraju :oops: pa ga počnem stimulirati rečima.... khmmm.... u prevodu nešto kao "dođi"... i tako on svršava ja se okrenem nazad prema njemu on zabacio glavu, faca mu se koči, bunca nešto :wink: ja mu još vičem "dođi, dođi..." :roll: kad odjednom se okrenem prema napred ali podignute glave i ugledam :shock: :shock: :shock: dva penzionera kako prolaze i bulje u nas... uffffff .... posle smo ustanovili da su to ono dvoje što je prošlo avtom...

e za kraj: 8) pričam ja ovu priču mojoj ortakinji i objašnjavam joj detalje... kao ono: "...znaš ja mu još vičem dođi a oni baš u prolazu..." a ona če ti meni... e sele nije ni čudo što su prolazili - pa došla bi i ja kad bi me neko zvao ... hahahahha loodača majke mi :lol: :lol: :lol:

DON

Aktivan član
Poruka
1.451
Pa sad,ne znam da li je neubicajno,al je za mene dosad najbolje mesto.Plaza,okean iza.....Mali talasici,zvezdana noc.Ona sedi,zapljuskuju je talasici,a ja....a ja...heh...odlutah ja malo od teme.Al lepo bilo to.Mozda za onu temu:Jeste li probali sex u vodi....huhhhhhhhhhh

I

Interesting

Gost
Na brodu koji stoji u luci ,u kancelariji (klasika),u sumi (daleko od svega),pred kamerom (licnom naravno)u automobilu ,u opservatoriji,u skoli na katedri,na camcu na sred Dunava(spooky)...
Sve to i jos mnogo toga mastovitijeg ...pa...probajte