K
kawasaki
Gost
ima li neka da hoce da proba samnom na motoru,naravno ne u kukuruzu nego u krvavom parku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NA PLAZIIIICITIZEN:Gde bi voleli da vodite ljubav?
bambula:NA FRACUNSKOM LEZAJU
kawasaki:ima li neka da hoce da proba samnom na motoru,naravno ne u kukuruzu nego u krvavom parku?
Gazdarica:Mako, zavidim ti... To mi je jedna od fantazija... 8)
U moru...tako je sve glatko i nježno, ljudi oko tebe možda naslućuju, možda ne....Gazdarica:Mako, zavidim ti... To mi je jedna od fantazija... 8)
Hehehe... Je li lupao iko na vrata...?Mako:Gazdarica:Mako, zavidim ti... To mi je jedna od fantazija... 8)
Ej, skroz je ludo, usi su ti zapusene od pritiska i stalno otvaras usta i pokusavas da zevnes da bi se otpusile i da bi dobio/la vazduha, kao ribe na suvom!![]()
![]()
![]()
Vide oni, vide sta se desava, ali su suvise pristojni da bi direktno pratili akciju...Gazdaricina zemljakinja:U moru...tako je sve glatko i nježno, ljudi oko tebe možda naslućuju, možda ne....Gazdarica:Mako, zavidim ti... To mi je jedna od fantazija... 8)
Gazdarica:Hehehe... Je li lupao iko na vrata...?Mako:Gazdarica:Mako, zavidim ti... To mi je jedna od fantazija... 8)
Ej, skroz je ludo, usi su ti zapusene od pritiska i stalno otvaras usta i pokusavas da zevnes da bi se otpusile i da bi dobio/la vazduha, kao ribe na suvom!![]()
![]()
![]()
![]()
Neću te razočarati. Do sada smo se uglavnom slagale u mišljenjima.Gazdarica:Vide oni, vide sta se desava, ali su suvise pristojni da bi direktno pratili akciju...Gazdaricina zemljakinja:U moru...tako je sve glatko i nježno, ljudi oko tebe možda naslućuju, možda ne....Gazdarica:Mako, zavidim ti... To mi je jedna od fantazija... 8)![]()
![]()
![]()
Hehehe, dobar ti nick... 8)