Gde bi voleli da vodite ljubav?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm, u principu, na javnim mjestima...CITIZEN:Gde bi voleli da vodite ljubav?
JAAAOOOOOOOOOOOO....citizen..plagijatoru bwe jedan...to je bila moja tema i sad si je kao.....a bwe...shta bwe gde bi....u c marketu....medj kachkavaljima....ili josh bolje u c marketu u onom otvorenom zamrzivachu s boranijom i grashkom....aaaaaaaa bre....kako si me iznervir'oooooCITIZEN:Gde bi voleli da vodite ljubav?
Sta se bwe ljutis...nek bude Tvoja tema...Margott:JAAAOOOOOOOOOOOO....citizen..plagijatoru bwe jedan...to je bila moja tema i sad si je kao.....a bwe...shta bwe gde bi....u c marketu....medj kachkavaljima....ili josh bolje u c marketu u onom otvorenom zamrzivachu s boranijom i grashkom....aaaaaaaa bre....kako si me iznervir'oooooCITIZEN:Gde bi voleli da vodite ljubav?
Jesi li Ti prava?sanja:ne mora samo u pravu, moze i u pravoj...
hehehehehehhe..u grashku a?CITIZEN:Sta se bwe ljutis...nek bude Tvoja tema...Margott:JAAAOOOOOOOOOOOO....citizen..plagijatoru bwe jedan...to je bila moja tema i sad si je kao.....a bwe...shta bwe gde bi....u c marketu....medj kachkavaljima....ili josh bolje u c marketu u onom otvorenom zamrzivachu s boranijom i grashkom....aaaaaaaa bre....kako si me iznervir'oooooCITIZEN:Gde bi voleli da vodite ljubav?
Ja bih samo da vodim ljubav u grasku))