Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 231.617
Na crnu goru sam zaboravio kad bese isto 6-7god
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, krf. Sa bivšim sam kad je ljubav cvetala išla na krf. Iznajmili smo bili motor. Za 10 dana smo prešli 600 km, vozili smo prepodne na plaže na istočnoj obali, a posle podne na zapadne gde ima peska i lep zalazak sunca. Hebali smo se non stop i na pustim plažama na jugu.Kad sam sam bio na krfu pre 7-8god valjda
Пре две године... У Бијелој.![]()
Kad sam sam bio na krfu pre 7-8god valjda
U pravu si, uopšte ne klizi dobro i nekako je hladno, ono navikneš da je q topao, a sad ne.proslog leta, tj. posl. put kad sam bio na moru...
specificnost istog je sto je duvala klima u sobi sve vreme, cim se ugasi za 5 min. u sobi 30 stepeni, pa mora i sex pod klimom
inace kad sam bio mladji... tj. mlad probao:
sex u moru ...voda sve spere, ne klizi dobro![]()
Hehe, ima i kamenčića i peškira, ako je još pusta plaža nije loše.sex na plazi ...kad udje pesak, kao da *ebeš šmirglu![]()
Pa dasex na steni...neudobno![]()
krevet je ipak zakon!![]()
Не верујем да се у питању тражила само временска одредница, већ иду сва питања
- Who
- What
- When
- Where
- Why
Hej, pišite šta želite. Sve asocijacije su ok.Не верујем да се у питању тражила само временска одредница, већ иду сва питања
- Who
- What
- When
- Where
- Why
kako se na japanskom kaze kasirka?Нисам никад. Плашио сам се да смувам једну Гркињу на каси..
Ja imam neke svoje neispunjene želje. Jedna od njih je da sa nekim sa kim mi je lepo autom idem ka moru u Francuskoj. Znači, severna Italija, francuska sela, da spavamo po seocima pijemo vina i na kraju dođemo na jug da se kupamo.
A imam još. Volela bih na nekom grčkom ostrvu da nađem nekog a da ne zna engl neki grk i da se tako hebemo a da ništa ne razgovaramo. I gledamo izlazak i zalazak sunca.
Ja kad vozim ne. On kad vozi da.Јел пушиш у вожњи ?
Ја сам Он.Ja kad vozim ne. On kad vozi da.Lepo je.
A ja želim emocijeЈа сам Он.
Ђенова-Торино-Гренобл-Ница.
Завршићу ти то.
Без емоција.
Емоције су бљутавост, заблуда, плод идеализације.A ja želim emocije
Bez njih je ništa
Želim da kad legne preko mene se onesvestim.
Neka su plod idealizacije. Na kraju, sav naš pogled na svet je subjektivan. I žudnja je pokretač, a to je emocija, kad žudiš za nekim. A nema ni dobrog stiskanja bez toga.Емоције су бљутавост, заблуда, плод идеализације.
Воли се Отаџбина, дете, пролеће!
За женом се гори, жуди, она се стиска као барјак поцепан и исечен на Нешковом Вису 1885.
Jao PaulaNeka su plod idealizacije. Na kraju, sav naš pogled na svet je subjektivan. I žudnja je pokretač, a to je emocija, kad žudiš za nekim. A nema ni dobrog stiskanja bez toga.
Dakle, želim da se onesvestim od žudnje, strasti i osećaja bliskosti.
Strašno kad nekoga drmaju hormoni a on u ozbiljnoj životnoj dobi.ali da li vas jače drmaju hormoni?