Sex na moru

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad sam sam bio na krfu pre 7-8god valjda
E, krf. Sa bivšim sam kad je ljubav cvetala išla na krf. Iznajmili smo bili motor. Za 10 dana smo prešli 600 km, vozili smo prepodne na plaže na istočnoj obali, a posle podne na zapadne gde ima peska i lep zalazak sunca. Hebali smo se non stop i na pustim plažama na jugu.

Samo 5, 6 god posle dvoje dece ni dodirnuli se nismo na moru par godina. žasu. Ne što kao nije bilo prilike već eto on kao ne može sex kad se ne slažemo. Koji moj. Totalno ludilo. Još poslednje god hteo i majku njegovu da povedemo. I to je negde bio kraj.

proslog leta, tj. posl. put kad sam bio na moru... :)
specificnost istog je sto je duvala klima u sobi sve vreme, cim se ugasi za 5 min. u sobi 30 stepeni, pa mora i sex pod klimom :neutral:

inace kad sam bio mladji... tj. mlad probao:
sex u moru ...
👎
voda sve spere, ne klizi dobro

sex na plazi ...
👎
kad udje pesak, kao da *ebeš šmirglu

sex na steni...
👎
neudobno

krevet je ipak zakon! 👍

proslog leta, tj. posl. put kad sam bio na moru... :)
specificnost istog je sto je duvala klima u sobi sve vreme, cim se ugasi za 5 min. u sobi 30 stepeni, pa mora i sex pod klimom :neutral:

inace kad sam bio mladji... tj. mlad probao:
sex u moru ...
👎
voda sve spere, ne klizi dobro
U pravu si, uopšte ne klizi dobro i nekako je hladno, ono navikneš da je q topao, a sad ne.
sex na plazi ...
👎
kad udje pesak, kao da *ebeš šmirglu
Hehe, ima i kamenčića i peškira, ako je još pusta plaža nije loše.
sex na steni...
👎
neudobno

krevet je ipak zakon! 👍
Pa da 😊

Може ли секс на поточету? Не мора само слана вода. Е, тај је био баш добар. Годину дана пре Бијеле... Каце на Лопатници.

Ja imam neke svoje neispunjene želje. Jedna od njih je da sa nekim sa kim mi je lepo autom idem ka moru u Francuskoj. Znači, severna Italija, francuska sela, da spavamo po seocima pijemo vina i na kraju dođemo na jug da se kupamo. ❤️

A imam još. Volela bih na nekom grčkom ostrvu da nađem nekog a da ne zna engl neki grk i da se tako hebemo a da ništa ne razgovaramo. I gledamo izlazak i zalazak sunca.

P ja se ne bih bunio da je jedno 10ak Brazilki, nasmejanih, egzoticnih, uzbudljivih, kinki, kao gazelice u karnevalskoj nosnji i da zaglavimo na nekom ostrvcetu nekoliko meseci, gde ima super palmina plaza, gde bi pili koktelcice, igrali ono provlacenje ispod one sipke, pa ko dotakne, mora nesto da uradi. Kupanje goli kad je zalazak Sunca a ono topla voda. Kulminacija hodanje po zaru. Cha cha cha cha. A tu i da ima neki zamak, onako lepo da pirka, baldahine, tursko kupatilo, puno puno meni meni jastuka velikih, srednjih i malih, da, i da bude tu romantike, sveza riba ulov dana na zaru, lignje, hobotnice, gambori, salatice, mango, koko, marakuja, papaja, do jaja i tako...

Ja imam neke svoje neispunjene želje. Jedna od njih je da sa nekim sa kim mi je lepo autom idem ka moru u Francuskoj. Znači, severna Italija, francuska sela, da spavamo po seocima pijemo vina i na kraju dođemo na jug da se kupamo. ❤️

A imam još. Volela bih na nekom grčkom ostrvu da nađem nekog a da ne zna engl neki grk i da se tako hebemo a da ništa ne razgovaramo. I gledamo izlazak i zalazak sunca.

Јел пушиш у вожњи ?

A ja želim emocije
Bez njih je ništa
😊
Želim da kad legne preko mene se onesvestim.
Емоције су бљутавост, заблуда, плод идеализације.
Воли се Отаџбина, дете, пролеће!
За женом се гори, жуди, она се стиска као барјак поцепан и исечен на Нешковом Вису 1885.

Емоције су бљутавост, заблуда, плод идеализације.
Воли се Отаџбина, дете, пролеће!
За женом се гори, жуди, она се стиска као барјак поцепан и исечен на Нешковом Вису 1885.
Neka su plod idealizacije. Na kraju, sav naš pogled na svet je subjektivan. I žudnja je pokretač, a to je emocija, kad žudiš za nekim. A nema ni dobrog stiskanja bez toga.
Dakle, želim da se onesvestim od žudnje, strasti i osećaja bliskosti.

Back