Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 85.845
Bravo, imas muda ko ja :>P
Има висећа и оседело маљава? (претпоставка)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo, imas muda ko ja :>P
meni je ipak ljepse sa djevojkom nego sa momkomNajlepše je sa devojkom, tj momkom. Posebno je.
I kada sam imala sa nekim koga prvi put vidim nije moglo da se desi da sex bude tako dobar kao sa nekim sa kim sam uigrana.
JahhaaIh, znači sami ljudi koji su slobodni ceo dan na moru pa jedva nađu nekog, a sa decom celodnevna obaveza, hrana, nadgledanje, nemaš izlaske, na plaži sa njima i još da nađem nekog krišom? Haha, dobar vic.
ovaj moj bas spava, nema sanse da se probudi pa smo onda kad zaspe puc puc ozezi ozeziJahhaa
Isto
Sad
Deset dana sama bila s decom
Cak i da nadjem
Toliko se umorim preko dana da se komiram uvece![]()
Нисам никад. Плашио сам се да смувам једну Гркињу на каси..
Na žalost nisam. Kad god odu sa tatom negde na duže ja sam to rel kratko vreme od par nedelja drugačije provodila. A i on nikad neće da mi kaže unapred kad ide, već 10tak dana prepravis valjda nekad i letovanje bez dece?
bio sam jednom sam sa decom (naravno ne na FKK) i stvarno, nisam imo sanse ni da pogledam zene oko sebe. Jedini "ulov" bila jedna zena koja mi par puta pomogla oko dece al se uskoro ispostavilo da je JS pa sam i tu popusio.Ih, znači sami ljudi koji su slobodni ceo dan na moru pa jedva nađu nekog, a sa decom celodnevna obaveza, hrana, nadgledanje, nemaš izlaske, na plaži sa njima i još da nađem nekog krišom? Haha, dobar vic.
Pa naravno da nisi nikad, kad jos nisi skinuo djanu i time se hvalis po foumu :>PНисам никад. Плашио сам се да смувам једну Гркињу на каси..
Znas kako odes u neko srpsko letovaliste pa smuvas nasu i ozenis se :>PОд наших је само Стојаковић успео да смува Гркињу.
Гркиње се јако ретко петљају са нашима, док се Грци радо петљају са нашим.
Pa vreme mogu da nađu samo ako već dvoje idu zajedno. Ma ne vredi ko nema to iskustvo sa 2 dece ne zna kakve su to mukeJahhaa
Isto
Sad
Deset dana sama bila s decom
Cak i da nadjem
Toliko se umorim preko dana da se komiram uvece![]()
to ti ne valja. Deca rastu i otici ce od tebe a ti ce zalis za ove dane sto ih nisi bolje iskoristila.Na žalost nisam. Kad god odu sa tatom negde na duže ja sam to rel kratko vreme od par nedelja drugačije provodila. A i on nikad neće da mi kaže unapred kad ide, već 10tak dana pre![]()
Ne možea tema ... uf ne moze da se uporedjuje sex na moru i ovaj kopneni.
To najviše.meni licno ima 100 razlika pocev od uzbudjenja, sirokih vena zbog vrucine, i najbitnije mirna glava neopterecena
dnevnim porodicn/poslovnim obavezama u mestu stanovanja...
Ma slobodno, forum je o tome.Bilo je svega... da ti sad ne pravim zazubice
![]()
Pa vreme mogu da nađu samo ako već dvoje idu zajedno. Ma ne vredi ko nema to iskustvo sa 2 dece ne zna kakve su to muke
Mada, bude lepo na plaži, baš sam uživala sa njima.
No sex ni na vidiku.
Već žalim.to ti ne valja. Deca rastu i otici ce od tebe a ti ce zalis za ove dane sto ih nisi bolje iskoristila.
znaci par puta dnevno ............ti rece ce te boli ?Planiram redovan seks na moru![]()
Rekla sam bolece me za ono drugo sto smo pricaliznaci par puta dnevno ............ti rece ce te boli ?
i ja ne pomisljam na seks na moru, ali sta cu, oce zene pa da im ucinimTakodje
Iskreno nisam ni pomisljala na seks
Mukicai ja ne pomisljam na seks na moru, ali sta cu, oce zene pa da im ucinim))
teskaMukica
sad mi je lakse.Rekla sam bolece me za ono drugo sto smo pricali
U fazonu, bolece me, ne zanima me
Jao
Nekad ste zaista bukvalni
Kada ste poslednji put imali sex na moru i koja je specifičnosti istog? Nema veze da li je u apartmanu ili na pustoj plaži, ali da li vas jače drmaju hormoni?
Ja sam posl put imala pre 11 godina i već sam zaboravila kako to izgleda, pa molim za podsećanje
![]()