Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lekovitost morske soli.,Kada ste poslednji put imali sex na moru i koja je specifičnosti istog?
Dalmatino,poviscu pritrujenazapravo svi elementi koji su potrebni za sex su tu,na odmoru si,puca te sloboda i nesto novo,jace dolazi doizrazaja seksualni nagon i vrlo cesta je prevara partnera s nekim,om drugim, om.. zene su uglavno pomal submisivne i kad je znas vodit predat ce se...meni se svida i vrh je..
Kada ste poslednji put imali sex na moru i koja je specifičnosti istog? Nema veze da li je u apartmanu ili na pustoj plaži, ali da li vas jače drmaju hormoni?
Ja sam posl put imala pre 11 godina i već sam zaboravila kako to izgleda, pa molim za podsećanje
![]()
Гдје ју је то чекао?letos u Dalmaciji, jednom sa Ukrajinkom dok je cekao muz i dvoje dece, znam, sramota
i sa nekom Poljakinjom, Cehinjomne secam se sta je bila
u restoranuГдје ју је то чекао?![]()
A do ovoga?jednom sa Ukrajinkom dok je cekao muz i dvoje dece
desilo se jbgA do ovoga?
ne privlacis, j sam j jednu opersku pevacicu iz Makedonije na plazi u SutomoruPa, kako se tako nesto meni ne desi...?!
...brate...pa, kakvi su ovo zivoti, sta je ovo... pa kako?!...
Je l' i jedna strankinja koja se zatekla pored vas prosla neje8ana...
ne privlacis, j sam j jednu opersku pevacicu iz Makedonije na plazi u Sutomoru
realno, al za to forum sluzi, ko ce me hvaliti ako ne sam sebe, mozda mamaKada bi te žene znale da se ovako hvališ po forumu, ne bi pristajale![]()
Žene da te hvalerealno, al za to forum sluzi, ko ce me hvaliti ako ne sam sebe, mozda mama
vidim, al pusti ih, posle ćemo penal xDŽene da te hvale