MrNapokon
Legenda
- Poruka
- 55.633
Ima da ih isklesem u steni svaku koju sam opalio.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A ko je osim dalmacije još sa mora?Znaci prcanija na moru.
Dobro dobro, doci ce vase primorke kod nas na planinu.
Hajdemo u planine,Bijelo dugme,neda covek da gleda neko guzu njegove devojke.A ko je osim dalmacije još sa mora?![]()
p evo i makaA ko je osim dalmacije još sa mora?![]()
Ne, živi u NS a još i drugo štap evo i maka
sta drugo je tolko smjesno?Ne, živi u NS a još i drugo šta![]()
A ko je osim dalmacije još sa mora?![]()
kad bi ona pristala i zeljela jasno da bih, ja sam bio u trojcu s bracnim parom i bilo je super, ja sam uvijek za trojac i dva para i nije to zbog nedostatka lita i zenskih nego zbog naprosto uzivanja i zivotajel bi svoju zenu dao nekom da je drugi j. ebe s tobom...
pravi si pustinjacki obalski tipus koji u nedostatku picetine van leta gleda bilo kako i bilo sta kresnuti....
pa si sirikogrud za tudje zene....
nemamo svi ista zadovoljstvakad bi ona pristala i zeljela jasno da bih, ja sam bio u trojcu s bracnim parom i bilo je super, ja sam uvijek za trojac i dva para i nije to zbog nedostatka lita i zenskih nego zbog naprosto uzivanja i zivota
zivot bizi kapetane....udahni..
jasno, zato cakulamo,volim sex opcenito, sex na moru ima mnostvo posebnosti i volim istomisljenike, ice koji to volenemamo svi ista zadovoljstva
cccc...kako ne zna na sta da se navuce....Први дан на мору.
Имам проблем.
Друг ми навучен на проституцију.
Ево, чекам га.
Ако нађем време, пишем вам детаљније дешавања.
Први дан на мору.
Имам проблем.
Ево, чекам га.
Nije mu to skupo na moru?Први дан на мору.
Имам проблем.
Ево, чекам га.
Bothoces engleski dorucak ili seks :>p
Moras da se probudis rano :>PBoth
Sex pa english breakfast
Mmm