Sex na moru

jasno, zasto nebi probala dvojicu istodobno, to ne znaci da ces bit losija partnerica, voljeti i davati manje, to znaci da ces uzivati vise, nekad triba samo shvatit
jel bi svoju zenu dao nekom da je drugi j. ebe s tobom...

pravi si pustinjacki obalski tipus koji u nedostatku picetine van leta gleda bilo kako i bilo sta kresnuti....

pa si sirikogrud za tudje zene....

sex na moru

ovo treba razgranicavati sa ljubavlju. veoma razgranicavati, seks je seks, avantura , avantura. ne kazem da nema slucajeva gde je to opstalo pa cak i krunisano duzom vezom i na kraju brakom ali to su vrlo rijetki primjeri.

seks na moru je kao i brza hrana. dakle uzivanje ili seks pun kalorija, poseban, zbog svega sto nosi ljeto, posebnu naplajenost, izlozenost golotinji maltene, palme talasi...
posto sam iz cg, znam dobro junacke price podgoricana, sa kojima sam rastao do neko treceg cetvrtog osnovne skole. potom sam dolazio na raspustu po mjesec dana. i danas u starom dobu se cuje, kako se umeju pohvaliti podgoricani ( a kamoli mladji) nekim ulovom srpkinja iz srbije na primorju ili neke strankinje...

jednomad, ja prijatyeljem sam se nasao u psojeti njegovom prijatelju na primorju, koji nas docekavsi kaze imam neku od trideset sest godina iz novog sada sa cerkom od deset godina tu , razvedena je i na moru su ... dodao je i nesto u smislu je.be se ko mutava, more, palne , klima i to ...

kada smo sjeli dolje u prizemlju na terasi, ona silazeci od gore progovori dobro vece i porcvjene...
iz mog komsiluka...

s druge strane opet ide ono cuveno pravdanje koji svi govore, leto je kada je dopusteno sve...pa stoga ok,opasno je ljeto i more kao afrodizijak i sve sto nosi ali treba biti razuman i znati da je to sve prolazno i da se po povratku sve spslasne kao ispuvani balon...uglavnom razocarenja ili ...

ne pridavati veliki znacaj i biti razuman.
Leba ti poljubim koliko ti seres. Nego "**** se ko mutava", kako to?

Prilozi

• Kiss-my-Ass-Black-Decal_1024x1024@2x.jpg
    Kiss-my-Ass-Black-Decal_1024x1024@2x.jpg
    77,4 KB · Pregleda: 1
Da, naravno. Nema ocekivanja i slicno ali kao i u realnom zivotu niko mi posle 3 min naseg dejta ( ako se to moze i nazvati tako na moru ), rekao i wanna cum in ur pussy. To mi je bilo malo sokantno jos si iz metropole, izgledas dobro, nije kao da nemas iskustva pa da lupas gluposti 🤪 nisam se susrela sa tim
Sta si ocekivala od camuge?

Mutave, krmace... jesi li ti ***** nekad nesto normalno?
ko krmace.

nijesam ja hebo po moru.

za razliku od tebe koji more vidis na 10 dana (skuljajujci za to citavu godinu) i to svaku drugu, moja je kuca tamo.

prijatelji poznanici. gledo sam svojim ocima kako ih privode i cuo kako se potom dernjaju po sobama...

evo upitaj dalmosa sa foruma kako se ponasaju one koje tamo odu same ili sama sa vec odraslim djetetom.... svaku priliku iskoriste
uostalom samo naivan se upusta na moru u nesto sa srcem

ko krmace.

nijesam ja hebo po moru.

za razliku od tebe koji more vidis na 10 dana (skuljajujci za to citavu godinu) i to svaku drugu, moja je kuca tamo.

prijatelji poznanici. gledo sam svojim ocima kako ih privode i cuo kako se potom dernjaju po sobama...

evo upitaj dalmosa sa foruma kako se ponasaju one koje tamo odu same ili sama sa vec odraslim djetetom.... svaku priliku iskoriste
uostalom samo naivan se upusta na moru u nesto sa srcem
hebalo vas more, ja ga ionako ne volim.
Kupanje u vasim govnima mi nije zanimljivo.

Imaš ženu, na nju se odnosilo pitanje.

Zašto omalovažavaš sve žene?
nisam ja omalovazavao zene.
tema je sex na moru

da je to varljivo i da se tu ne ulazi sa emocijama to svi znaju.
niti sam pominjao da to cine sve zene.

ali da je opste poznato da ih podosta ima koje tamo jednostavno nemaju barijeru. i idu svesno u to.

hebalo vas more, ja ga ionako ne volim.
Kupanje u vasim govnima mi nije zanimljivo.
ne volim ga ni ja bas.
przenje to nikad nisam volio.

ja sam za okupas se, potom u auto, pa planina... ili crnojevica rijeka.... zabljak....
skorup ili za vas nepismene kajmak, ja volim mlad, kajmak u meshini ko voli jak slan, varenika - mlijeko, kiselo mlijeko, sir u ulj ili lisnati sir od kravljeg i ovchijeg mlijeka, sir u meshini, kozji sir, priganice (moze sa medom, moze sa sirom ili kajmakom, osnova je uvijek ista), naravno kachamak u koji se dodaje krompir i kajmak...
pa janjetine i dobre loze....

a moze i na skadarsko, tamo nam je kuca na km od jezera...

Neka su plod idealizacije. Na kraju, sav naš pogled na svet je subjektivan. I žudnja je pokretač, a to je emocija, kad žudiš za nekim. A nema ni dobrog stiskanja bez toga.
Dakle, želim da se onesvestim od žudnje, strasti i osećaja bliskosti.
Ko to nije doživeo džaba se rodio,ko je kalkulisao,taktizirao,živeo pod teretom predrasuda nije ni živeo.
Uzimam od života sve ponudjeno čak i tražim još i ne kajem se.

Back