- Poruka
- 31.129
ma bjezi.ima orgazam, ali samo nema ejakulacije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ma bjezi.ima orgazam, ali samo nema ejakulacije.
Cuj, takav sam. E sad onda sam skapirao sta su antipsihotici, 2000 sam mislio da sam postao andjeojes lukavice, one nece pilule jel ce im izrast brada glas promenut u miljana miljanica a ti lepi moj krkaj kontracepciju
ja sam lud bio sto trpjeh to do 35te
Sta ce ti ejakulacija? Ima nekih koje vole da svrsavas po njima, to bi bio problem, zaista...ma bjezi.
da pijem antipsihotike umesto ona spiralu da staviSta ce ti ejakulacija? Ima nekih koje vole da svrsavas po njima, to bi bio problem, zaista...
Pa moze i ona antipsihotike. Tad se ne formira jajna celija, i mozes da svrsavas u nju do mile volje :>Pda pijdm antipsihotike umesto ona spiralu![]()
daj bjezi. jos da poludimoPa moze i ona antipsihotike. Tad se ne formira jajna celija, i mozes da svrsavas u nju do mile volje :>P
Ali samo Rissar, nijedan drugi.
Kako da poludis, kad je to protiv ludila?daj bjezi. jos da poludimo
cim tu pise psihaKako da poludis, kad je to protiv ludila?
Pa da. Za shizoje poput mene :>Pcim tu pise psiha
to je za shizi mizi
i ovako sam shizi miziPa da. Za shizoje poput mene :>P
ebote hoćemo li preživeti
Jest,ali ove oko mene su toliko sve utegnute fine dame,ne daj boze da se hebe u moru ili izvan mora pod borem ili u satoru.To je za njih sve puj,pujj.Di bi one to,joj sto je meni kad sam jednu to pitala ispadoh ja bolesna da sto mi je.....Reko ženo henete li se vi ikako onda sa muzevima,ili samo da švalerima .....Zavrtila ocima i otisla haha....Kad kazem more mislim na odmor negde na moru ne na more kao svakodnevnicu.
Aaaaa bilo komaracaSamo da javim da smo mi sinoc overili šator
Ne moze u satoru i pod borem i u moru. To samo ako te bole uvo ako neko posmetra...Jest,ali ove oko mene su toliko sve utegnute fine dame,ne daj boze da se hebe u moru ili izvan mora pod borem ili u satoru.To je za njih sve puj,pujj.Di bi one to,joj sto je meni kad sam jednu to pitala ispadoh ja bolesna da sto mi je.....Reko ženo henete li se vi ikako onda sa muzevima,ili samo da švalerima .....Zavrtila ocima i otisla haha....
Joj,da mogu ja bi i na BoruNe moze u satoru i pod borem i u moru. To samo ako te bole uvo ako neko posmetra...
Ko nema problema sa time, ladno moze u grupnjak :>PJoj,da mogu ja bi i na Boruko ga hebe,,samo bize svi od mene.....
![]()
Puno tu posla ima, izgubi se carolija u grupnjaku,to je sranje.....Jedan na jedan divota,kad ti gledas sto on radi,ako pogrijesi odmah ga likvidiras...Ko nema problema sa time, ladno moze u grupnjak :>P
Neka su plod idealizacije. Na kraju, sav naš pogled na svet je subjektivan. I žudnja je pokretač, a to je emocija, kad žudiš za nekim. A nema ni dobrog stiskanja bez toga.
Dakle, želim da se onesvestim od žudnje, strasti i osećaja bliskosti.
Ima smisla ako je i tu naš partner pa su drugi samo dopunaPuno tu posla ima, izgubi se carolija u grupnjaku,to je sranje.....Jedan na jedan divota,kad ti gledas sto on radi,ako pogrijesi odmah ga likvidiras...
ja mislim da drugim sudionicima triba dat malo viseIma smisla ako je i tu naš partner pa su drugi samo dopuna
pali te ideja...o cetvorci...?Ima smisla ako je i tu naš partner pa su drugi samo dopuna
A da, ali partner je tu da se osećamo u glavi spokojno, barem bi tako kod mene bilo.ja mislim da drugim sudionicima triba dat malo vise![]()
Pa sa svojim partnerom bih mogla. Pisala sam već.pali te ideja...o cetvorci...?