Sex na moru

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada ste poslednji put imali sex na moru i koja je specifičnosti istog?
Је л' тема ограничена на последњи пут или генерално, на секс на мору?

Мсм... тема може да буде баш широка, зашто је ограничити на последњи пут.

ПС. Ниси се ваљда вратила с мора, без да си се омрсила?

Kada ste poslednji put imali sex na moru i koja je specifičnosti istog? Nema veze da li je u apartmanu ili na pustoj plaži, ali da li vas jače drmaju hormoni?

Ja sam posl put imala pre 11 godina i već sam zaboravila kako to izgleda 😐, pa molim za podsećanje 😁
imao sam prije mjesec dana i imacu ga ponovo za 7-8 dana posto idem na more jopet :)))

Је л' тема ограничена на последњи пут или генерално, на секс на мору?
Pa može i generalno.
Мсм... тема може да буде баш широка, зашто је ограничити на последњи пут.
Cepaj.
ПС. Ниси се ваљда вратила с мора, без да си се омрсила?
Pa kako da se omrsim kad idem sa decom?

Још нешто бих да разјаснимо.

У вери правила игре.

Да ли се рачуна секс ако кренемо са девојком, па се сексамо,

или се рачуна само тежа варијанта, да тамо морамо да нађемо пиче?

Још нешто бих да разјаснимо.

У вери правила игре.

Да ли се рачуна секс ако кренемо са девојком, па се сексамо,

или се рачуна само тежа варијанта, да тамо морамо да нађемо пиче?
Ma sa devojkom, to je najlepše. Sex sa nepoznatim osobama takođe može ali pretpostavljam da i nije nešto.

Kada ste poslednji put imali sex na moru i koja je specifičnosti istog? Nema veze da li je u apartmanu ili na pustoj plaži, ali da li vas jače drmaju hormoni?

Ja sam posl put imala pre 11 godina i već sam zaboravila kako to izgleda 😐, pa molim za podsećanje 😁
imamo ga svake godine .........i ove godine ce bude , za par sedmica. Tolko golih tela na plazi (uz to smo i nudisti) u svim pozama....... ne mos da ostane bez "posledica"

Na konto teme
Nas dvoje planiramo 😂😂😂😂

IMG_5692.jpeg

Ma sa devojkom, to je najlepše. Sex sa nepoznatim osobama takođe može ali pretpostavljam da i nije nešto.

Да, али кад кренеш са девојком на море, секс ти је загарантован.

То није занимљиво.

А кад кренеш без девојке, па мораш у лов. А спремио си гомилу опреме за лов (кондоми, кеш за излазак, добра дрешка, нове тике, нов купаћи, преплануо, целе године тренирао да будеш секси на плажи.... и онда првог дана имаш велика очекивања. Како ћеш свако друго вече (преамбициозно би било свако) да хебеш нову рибу. Онда време пролази...четврти, пети дан...ништа на видику. шести, седми, већ упадаш у панику!!! Вратићеш поново све понете кондоме. Осми, девети дан...већ си у фазону "лелеееј...дај шта даш!!!". И сад вртиш филм..прва два три дана си могао да прцаш оног габора, и четврти и пети, али ти си чекао идеалну рибу, па си отпустио оне габоре...ех, да су ми опет они габори ту, да се не вратим и ове године сува Qрца, к'о да нисам ни био на море".

Да, али кад кренеш са девојком на море, секс ти је загарантован.

То није занимљиво.

А кад кренеш без девојке, па мораш у лов. А спремио си гомилу опреме за лов (кондоми, кеш за излазак, добра дрешка, нове тике, нов купаћи, преплануо, целе године тренирао да будеш секси на плажи.... и онда првог дана имаш велика очекивања. Како ћеш свако друго вече (преамбициозно би било свако) да хебеш нову рибу. Онда време пролази...четврти, пети дан...ништа на видику. шести, седми, већ упадаш у панику!!! Вратићеш поново све понете кондоме. Осми, девети дан...већ си у фазону "лелеееј...дај шта даш!!!". И сад вртиш филм..прва два три дана си могао да прцаш оног габора, и четврти и пети, али ти си чекао идеалну рибу, па си отпустио оне габоре...ех, да су ми опет они габори ту, да се не вратим и ове године сува Qрца, к'о да нисам ни био на море".
Najlepše je sa devojkom, tj momkom. Posebno je.
I kada sam imala sa nekim koga prvi put vidim nije moglo da se desi da sex bude tako dobar kao sa nekim sa kim sam uigrana.

Back