Sex na jedno veče

varijanta vidimo se, upoznamo-npr u izlasku, kresnemo, cao-nikad
jer je moj glavni polni organ mozak i on ne moze da se popali tako na brzinu:)))
varijanata upoznajemo se na neki nacin, kresnemo se jednom i nikad vise-to je bilo slucajeva kad sam bila klinka pa nisam znala nista i sex mi bude gadan pa nemam zelju da ga ponovim
sad, ako do sexa dođe, znaci da je verovatno sve leglo, i posle toga dal ce biti tri ili 33 ili 333 zavisi od okolnosti koje nemaju veze sa sexom

varijanta vidimo se, upoznamo-npr u izlasku, kresnemo, cao-nikad
jer je moj glavni polni organ mozak i on ne moze da se popali tako na brzinu:)))
varijanata upoznajemo se na neki nacin, kresnemo se jednom i nikad vise-to je bilo slucajeva kad sam bila klinka pa nisam znala nista i sex mi bude gadan pa nemam zelju da ga ponovim
sad, ako do sexa dođe, znaci da je verovatno sve leglo, i posle toga dal ce biti tri ili 33 ili 333 zavisi od okolnosti koje nemaju veze sa sexom
ovo ko da citam elaborat o fortifikaciji tla :lol:

Danas se seks na jedno veče nastavlja najčešće ako joj se svidi tvoj vozni park ili stanje na karticama bankovnim. Kao i posed u katastru.

Ukoliko si tu tanak šanse za seksom na jedno veče rastu nemilice...

Sto kazu ljudi, htele bi što pre iz svakodnevne sirotinje sve da reše dobrom udajom.

Jedan mladić za primer, visok lijep prav zdrav i pametan ali nema auto nema ni veći stan već stančić c a i deli ga sa bratom i mamom. Završio i faks. Pitam ga za devojku jer je ne viđamo više...

Ostavila me.

Zar tebe, pa mnoge te sigurno žele ruku na srce takvog lepotana i još pametan dobar mladić...

Džaba. Otišla za pare. Da za pare. Eno onaj joj je verenik sad. A ono neki mali zdepasti debilko u glavi ali ima sve što ovaj nema...

I kaze mladić lep sam jel zdrav Bogu hvala, da prostite nije mi ni mali...

Dakle? Prosula dve godine i više radi para bez razmišljanja...

Dečko realan i ne zavarava se.

Srećom takvu neće zeniti ali na žalost takvih na svakom ćošku... I onda kažemo sponzoruše su na splavovima samo?

Kako da ne. Dve od tri su minimum sponzoruše i ima ih kolko oćeš....
Najezda

Poslednja izmena:
Da . imao. I da, nista nije ostalo zasta bi sad zaigralo u mislima u grudima...
Mlad, lud, hoces sve, dobijes, malo se smoris, malo se napumpa ego...sustinski
ostanes prazan i ujutro kad se pogledam u ogledalo vidim budaletinu,
sebe koga je ko zna ko sacuvao od raznih polnoprenosivih bolesti.

A onda sam porastao i sad sam samo lud :lol:

Back