- Poruka
- 13.148
Tema sa kojom se LjiS vraća u formu.Vaša iskustva sa sex za jedno veče.
Da li ste i kad imali i vaša iskustva kakva su?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Tema sa kojom se LjiS vraća u formu.Vaša iskustva sa sex za jedno veče.
Ма какви супер. То само ако си напаљен клинац, или си јако потентан. Овако не може да се дигне...Nisam imao
Verujem da je super to
Ali težim nekom kompleksnijem odnosu
Ne mora da ti se digne.... Ako si, furundzija.... a on topdzija...Ма какви супер. То само ако си напаљен клинац, или си јако потентан. Овако не може да се дигне...
a jel se racuna i svingerluk ?Vaša iskustva sa sex za jedno veče.
u breSamo sa kurvama...
prema seksu ?Nikako ja to radim samo iz ljubavi
ovo ko da citam elaborat o fortifikaciji tlavarijanta vidimo se, upoznamo-npr u izlasku, kresnemo, cao-nikad
jer je moj glavni polni organ mozak i on ne moze da se popali tako na brzinu))
varijanata upoznajemo se na neki nacin, kresnemo se jednom i nikad vise-to je bilo slucajeva kad sam bila klinka pa nisam znala nista i sex mi bude gadan pa nemam zelju da ga ponovim
sad, ako do sexa dođe, znaci da je verovatno sve leglo, i posle toga dal ce biti tri ili 33 ili 333 zavisi od okolnosti koje nemaju veze sa sexom
Znači baš se nikad nije desilo da nisi mogla odoljeti ponudi?Nemam ništa protiv kome odgovara, ali definitivno nikad nije bio moj cup of tea.
To se ne računa jer plaćaš. Tako mogu uglavnom svi.Samo sa kurvama...
Kad je dobro, a kad ne? Od čega to zavisi?nekoliko puta.. nekad je dobro, nekad ne.. i pozitivna i negativna iskustva
Не плаћаш увек… неке дају бесплатно...To se ne računa jer plaćaš. Tako mogu uglavnom svi.
Baš nikad. Čak nije bio ni neki izazov jer mi fizička privlačnost sama po sebi nije dovoljna.Znači baš se nikad nije desilo da nisi mogla odoljeti ponudi?![]()
Onda to opet nije *****, nego žena koja samo uživa u seksu.Не плаћаш увек… неке дају бесплатно...
Дошла нека нова времена. То се у моје време звало лака женска или *****...Onda to opet nije *****, nego žena koja samo uživa u seksu.
Tačno tako.Дошла нека нова времена. То се у моје време звало лака женска или *****...