Sex na jedno veče

Ja tezim ka odnosu, ali ne kompleksnom. Sto prostije molicu.
I planovi i nadanja pliz.
U 9 idemo u bioskop, posle idemo kod tebe da se tucamo. Tucacemo se tako sto ces se ti obuci u betmena a ja u ket vumana i posle toga gricke i film. Scaj faj, ne ove drame iz viktorijanskog perioda sa onim shizika pijano glumcem uplakanih ociju, crne kosice i sav inteligentan, nacitan i osecajan.

Zašto si onda imao, i zbog čega ti nije prijalo?
Imao sam seks jer sam bio radoznao, zeljan novina, a i necijeg dodira. Takodje sam hteo da istrazim svoju seksualnost, da vidim sta me uzbudjuje, sta mi prija, sta mi ne prija, a da usput ostvarim nova poznanstva.

Seks na jedno vece mi nije prijao iz vise razloga.

Seks uglavnom kratko traje.

Ceo seksualan cin deluje forsirano.

Trebalo mi je dosta vremena da shvatim ovo, ali seks bez ikakvih emocija nema nikakvog znacaja za mene.

Vecina nije umela/mogla da me zadovolji, jer nije znala kako ili se nije dovoljno trudila oko toga, pa ni da sazna sta je to sto mene uzbuduje i sto meni prija. To je kad je neko previse usmeren na sebe i svoje zadovoljstvo, ili uopste ne mari za druge ljude, vec ih gledaju kao seksualne objekte.

Nekad sam prosto izvisio. Bio lisen zadovoljstva. Opet kazem, vecina misli samo na sebe. Izraz obostrano zadovoljstvo ne postoji u njihovom recniku.

Imao sam seks jer sam bio radoznao, zeljan novina, a i necijeg dodira. Takodje sam hteo da istrazim svoju seksualnost, da vidim sta me uzbudjuje, sta mi prija, sta mi ne prija, a da usput ostvarim nova poznanstva.

Seks na jedno vece mi nije prijao iz vise razloga.

Seks uglavnom kratko traje.

Ceo seksualan cin deluje forsirano.
Greška u startu. To se sigurno osećalo i na početku.
Trebalo mi je dosta vremena da shvatim ovo, ali seks bez ikakvih emocija nema nikakvog znacaja za mene.
A možda su pogrešno zaključio? Možda nisu samo emocije u pitanju?
Vecina nije umela/mogla da me zadovolji, jer nije znala kako ili se nije dovoljno trudila oko toga, pa ni da sazna sta je to sto mene uzbuduje i sto meni prija.
E znači bio si sa pogrešnim osobama. Pažljiva osoba koja dobro radi sex uvek pita šta želiš, da li je ok, prepuštate se pažljivo gledajući, pratiš koju vrsta sexa voli... Znači treba iskustva mislim za to. Ali ostaje da ako bude dobro, neće ostati na jednom 🙂
To je kad je neko previse usmeren na sebe i svoje zadovoljstvo, ili uopste ne mari za druge ljude, vec ih gledaju kao seksualne objekte.

Nekad sam prosto izvisio. Bio lisen zadovoljstva. Opet kazem, vecina misli samo na sebe. Izraz obostrano zadovoljstvo ne postoji u njihovom recniku.
Sebične osobe fokusirane samo na sebe su loši ljubavnici.

Greška u startu. To se sigurno osećalo i na početku.
Bas tako.
A možda su pogrešno zaključio? Možda nisu samo emocije u pitanju?
Ako imam seks sa osobom koja mi nista ne znaci, onda ni taj seks nema znacaj za mene.
Potrebno mi je da se na neki nacin povezem s odredjenom osobom. Potrebna mi je ta bliskost, barem meni.
Naravno, jedno vece nije dovoljno za to, ali nije nemoguce. Desavalo se. Mada, to se veoma retko desava.
E znači bio si sa pogrešnim osobama. Pažljiva osoba koja dobro radi sex uvek pita šta želiš, da li je ok, prepuštate se pažljivo gledajući, pratiš koju vrsta sexa voli... Znači treba iskustva mislim za to. Ali ostaje da ako bude dobro, neće ostati na jednom 🙂
U potpunosti se slazem sa tobom.

Bas tako.

Ako imam seks sa osobom koja mi nista ne znaci, onda ni taj seks nema znacaj za mene.
Potrebno mi je da se na neki nacin povezem s odredjenom osobom. Potrebna mi je ta bliskost, barem meni.
Naravno, jedno vece nije dovoljno za to, ali nije nemoguce. Desavalo se. Mada, to se veoma retko desava.

U potpunosti se slazem sa tobom.
Sve je to u redu. Nego iz svog iskustva verujem da čovek ne treba sebe zacementirati u neku kategoriju, tipa ako nema tog i tog ja ne mogu... Jer se to menja vremenom i iskustvom. Poznaješ sebe i to je vodilja, ali ko zna, sa osobama koje nam odgovaraju može odmah biti baš dobro... Pa će se stvar vrv i nastaviti. Emocije nisu ključne već neko prepoznavanje, bliskost, sličnost potreba itd.. Emocije često nastaju tek posle dobrog sexa. Ne treba da pišem da smo svi različiti, naravno

Sve je to u redu. Nego iz svog iskustva verujem da čovek ne treba sebe zacementirati u neku kategoriju, tipa ako nema tog i tog ja ne mogu... Jer se to menja vremenom i iskustvom. Poznaješ sebe i to je vodilja, ali ko zna, sa osobama koje nam odgovaraju može odmah biti baš dobro... Pa će se stvar vrv i nastaviti. Emocije nisu ključne već neko prepoznavanje, bliskost, sličnost potreba itd.. Emocije često nastaju tek posle dobrog sexa. Ne treba da pišem da smo svi različiti, naravno
Naravno, nisam ogradio sebe, kao sto sam to pre radio. Dam sansu i vidim kuda ce me to odvesti.
Ako mi neko prija, onda sto da ne, nek se desi. Sada sam samo pazljiviji. Ne dajem se tek tako.

Ako je sex bio loš, onda ostaje na jednom. Ako je bio dobar ponavlja se. Eto zato mnogi kažu da je jednom bilo loše 😏
Ne nužno, Gđa. Bio lik koga nisam gotivio i njegova devojka mi se "nameštala". Jednom je iskuliram, drugi put ne Kidali smo se profi celo popodne i veče, liičila je na Martiku a ni ja nisam bio za bacanje. :lol: 20 nežnih godinica. Kaže, moram da idem a ovo ostaje među nama. Odvezao je kući i to je to. Niko nikad nije saznao.

Back