Sančo Panča
Ističe se
- Poruka
- 2.451
Vaša iskustva sa sex za jedno veče.
Da li ste i kad imali i vaša iskustva kakva su?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Znači do sad ništa niti jednom?I ne bas ako ne istamburam 30tak puta nista nisam uradio.
Kod mene ne.Znači do sad ništa niti jednom?
Znači imaš takva iskustva?Pa rasterecujuce. Ne osecas tu neku nametnutu obavezu. Ima i te kako svoje cari. Susret, zabave i seksa radi smo tu, ne zenimo ne udajemo, ne varaamoo...
Samo je lepse kada nadjes nekoga sa kim mozes tako da se vidjas i ne opterecujete jedno drugo zivotima.
Kako to zovu popularno frends w benefits. A i tu i te kako biras po senzibilitetu.
Ne volim kad skapira da je taj fazon a pre toga smo se nesto sasecali i bez ikakvog senzibiliteta pukne iz doopeta: aj sad, samo da znas, ovaj put, bla bla..
To mi je bez veze, neko zescenje kao i to sam iskusila.
Nemam nista protiv seksa za jedno vece..moze se desiti, ali mislim da ne treba da postane praksa. Ali opet zavisi sta neko zeli sa tim da postigne. Ukoliko se ljudi skapiraju na prvu i proradi hemija,posloze se kockice, zasto da ne, kvariti nesto glupim frazama "ne mogu,na jedno vece bla, bla.." uskracujuci sebi mozda nezaboravno iskustvo..Ja sam pristala na to..prvo vece i da je ostalo samo na tome, rado bih se secala bilo je fantasticno. Ali sa druge strane postoji rizik, ne mozes sa svakim da odes u krevet,na kraju krajeve najmanji problem su polne bolesti, nikad ne znas ko je kakav psihopata..u svakom slucaju treba probati ali devojke oprez!!Vaša iskustva sa sex za jedno veče.
Mora celo veče ili može 5-10 minuta?
kad bi to tako išloMora celo veče ili može 5-10 minuta?
nazalost nikad imo..uglavnom praktikujem zornjak seks..Vaša iskustva sa sex za jedno veče.
iskreno da ti kazem , nisam za vece jesam za popodne...Vaša iskustva sa sex za jedno veče.
Je li bilo samo jednom, ili se ponavljalo?Nemam nista protiv seksa za jedno vece..moze se desiti, ali mislim da ne treba da postane praksa. Ali opet zavisi sta neko zeli sa tim da postigne. Ukoliko se ljudi skapiraju na prvu i proradi hemija,posloze se kockice, zasto da ne, kvariti nesto glupim frazama "ne mogu,na jedno vece bla, bla.." uskracujuci sebi mozda nezaboravno iskustvo..Ja sam pristala na to..prvo vece i da je ostalo samo na tome, rado bih se secala bilo je fantasticno. Ali sa druge strane postoji rizik, ne mozes sa svakim da odes u krevet,na kraju krajeve najmanji problem su polne bolesti, nikad ne znas ko je kakav psihopata..u svakom slucaju treba probati ali devojke oprez!!
Zašto si onda imao, i zbog čega ti nije prijalo?Imao vise puta, i retko kada mi je prijalo.
Samo sa kurvama...Vaša iskustva sa sex za jedno veče.
Gde ima vatre ima i dimaJe li bilo samo jednom, ili se ponavljalo?![]()