andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.189
Zene,da li se zadovoljite sexom od 2-5 minuta i zasto ne?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bonus temi,kako sebe muskarci vide i sta podrazumevaju pod "dobrim".Прави баја, иебач, за мене је једне жене муж, који воли,чува, брани, штити своју жену, ради за њу, децу, фамилију. И наравно, ужива у Богом благословеном полном односу са њом.
За мене је то прави иебач, а не неки који се хвали како је поебо пола света (небитно дал стварно јесте или лаже).
pa za tih 2 minuta pre bih te pustila da ga sam ..A zasto niste ako muskarci jesu, koje to kocnice imate da svrsite za par minuta osim sto prebacite krivicu na muskarca
Ok ti tripuj ako ti treba 3 dana da je bolji jebbac, ja ti kazam da ribe pre svrse i ne pravim famu oko toga da je losa zbog toga razumes,cak sta vise vi treba brzo da dodjete do vrhunca a mi ne,vazipa za tih 2 minuta pre bih te pustila da ga sam ..
Štznm,...bolje i ta varijanta, nego da me "drnda" celu noć. Msm,...manja je šansa da zaspim.Zene,da li se zadovoljite sexom od 2-5 minuta i zasto ne?
![]()
pa ne mora bas celu noc ali sat,dva?Štznm,...bolje i ta varijanta, nego da me "drnda" celu noć. Msm,...manja je šansa da zaspim.
Mda je mnogo je veća šansa da zaspim.![]()
Ja sada zaspim za 15. min, pa ti vidi!pa ne mora bas celu noc ali sat,dva?
Mnog'o je,...to je već "drndanje".pa ne mora bas celu noc ali sat,dva?
Pa de pitaj i naš muškarce da se izjasnimoZene,da li se zadovoljite sexom od 2-5 minuta i zasto ne?
![]()
izjasnite sePa de pitaj i naš muškarce da se izjasnimo
prbaci temu na LjiSizjasnite se![]()