Baby Wipes
Obećava
- Poruka
- 58
Da li ste nekada imali sex u vodi i to pred nekoliko stotina ljudi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baby Wipes:Da li ste nekada imali sex u vodi i to pred nekoliko stotina ljudi?
Star jesi, ali da si lisac to nisi. Nikada nisam ni rekao da sam zensko.Stari Lisac:Baby Wipes:Da li ste nekada imali sex u vodi i to pred nekoliko stotina ljudi?
Ti jesi ? A lazi mi zasto se popisuhes kao BabyWipes kad si u profilu na Icq napisao da si musko ?
A da i odgovorim na pitanje,Da.![]()
![]()
Baby Wipes:Probajte na dubini dok vam je voda do vrata. Samo se dobro ukopajte u pesak jer vas voda nosi. Feeling je..... sta objasnjavati.
Baby Wipes:Star jesi, ali da si lisac to nisi. Nikada nisam ni rekao da sam zensko.Stari Lisac:Baby Wipes:Da li ste nekada imali sex u vodi i to pred nekoliko stotina ljudi?
Ti jesi ? A lazi mi zasto se popisuhes kao BabyWipes kad si u profilu na Icq napisao da si musko ?
A da i odgovorim na pitanje,Da.![]()
![]()
Ok , salzem se , ne zelim da ti kvarim temu .Tema je odlicna .Baby Wipes:pa sta Baby po tebi znaci? Na neka pitanja je suvisno davati odgovor. Baby nema veze sa zenskim delom populacije.
Stvarno bre ljudi gde na Adi, leti je voda prljava...Ok more,cisto, bistro...divota....Nesi:Voda je vrlo inspirativna...sredina, ali ne i zabokrecina na Adi, a pogotovo ne pred stotinama tudjih ociju...Na Adi NIKAD (Ontario i Loh su nesto drugo :-))
GOSTCHA:nE,NISAM PROBALA,NIT' ME NESTO POSEBNO PRIVLACI...kAO STO RECE MOJ DECKO,NIKAKVO UZIVANJE,NA SUVAKA JE..A AKO BIH I PROBALA,BILO BI VAN RADOZNALIH OCIJU,JER NE VOLIM VOAJEREops: