sex na 40c

PAWLLE:
Sta mislite gde je najbolje jebavanje na 40c,onako znojavi, klizavi, ulepljeni, kad nema daska vetra 8)

Ne znam Pajo ali ova moja mladunica obozava da lize cista, znojava muda... Po sat vremena.. Sinoc sam odgledao nesto o terorizmu na nacionalnoj geografiji, ono sranje sa ubistvom izraelskih sportista u Minhenu '72 godine... A ona se zabavlja. Bila su mi muda ko patlidzani... 8)

Kirk:
Ma daaaaj.... :) to smara....BUDI KREATIVNA BRE!! Sto neobicnije mesto !! :) :D

Covek je pitao gde je najbolje a ne gde je najneobicnije( za to postoji posebna tema)..i sta? Kao..sex u krevetu smara, jel..a na klima uredjaju ne....
..................
Stan prijatno klimatizovan na pristojnih 24 stepena sa blagim mirison na limun..mmm..osvezava..Hoces pice..Da..rekla je...Dok piju i pricaju pada joj na pamet kako je ocajno vruce napolju + 40 stepeni.:-D ….Spavaca soba je bila u polumraku..svetlost je jedva prolazila kroz navucene zavese i draperje preko njih..dopirali su zvuci predivnog instrumentala..uzeo je u narucje i poneo do kreveta..koza joj se blago najezila od dodira sa hladnim svilenim carsavima.

Dalje zamisljaj sam i reci da krevet nije zakon..:-D

naci hlad pod kolima... tip je ono kao brus springsteen-automehanicar,a ona rich bitch iz uptowna (Dedinje....), dosla po kolica...al je vruce,majku mu,uf...eea,pa...aj dole da bacis pogled na `kvar`...hehehe :)

Back