SEX & LJUBAV & KAZNA

• Začetnik teme Začetnik teme 100 %
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je tako samo ako gledash iz samo jedne perspektive-njegove.
Mi snosimo odgovornost za nashe postupke i moramo da razmislimo i o posledicama za druge, a ne samo da mislimo na svoje d upe.
U redu je to Pipi, posmatrati život iz dva, tri, n-tog ugla, ali dokle i čemu?

Da ne komplikujem, zapravo ova tema je postavljena iz grugog ugla jer je on automatski okarakterisan od strane drugih kao samoživi skot (što smo i svi mi ostali), te mi sad dobijemo i priliku da vidimo zašto je to tako... zašto je on samoživi skot, itd...

Ja ga razumem.

U redu je to Pipi, posmatrati život iz dva, tri, n-tog ugla, ali dokle i čemu?

Da ne komplikujem, zapravo ova tema je postavljena iz grugog ugla jer je on automatski okarakterisan od strane drugih kao samoživi skot (što smo i svi mi ostali), te mi sad dobijemo i priliku da vidimo zašto je to tako... zašto je on samoživi skot, itd...

Ja ga razumem.

I ja ga razumem.
Ali ne opravdavam da i sad
kad ima dete na koje bi trebao da misli
jer ga je zzeleo
on opet samo brine o sebi
i sebe sazzaljeva
i to dete vidi kao kaznu

e pa kool je prica..tuzna prica o tipu koji je vec sa 20 bio toliko faktap u glavudzu, (a o hercu da ne govorimo), da je u startu odustao...i krenuo u kompromise sa sobom i svojom dusom..
i zabole me zivo za njegovu tugu, pacenik bio, pacenik ostao, nikad covek koji se bori vec uvek u defanzivi i uvek razocaran..
zao mi onih koje je usput svojim tripovima ujebao...:confused:

e pa kool je prica..tuzna prica o tipu koji je vec sa 20 bio toliko faktap u glavudzu, (a o hercu da ne govorimo), da je u startu odustao...i krenuo u kompromise sa sobom i svojom dusom..
i zabole me zivo za njegovu tugu, pacenik bio, pacenik ostao, nikad covek koji se bori vec uvek u defanzivi i uvek razocaran..
zao mi onih koje je usput svojim tripovima ujebao...:confused:

Takvi kao on su kao pijavice, uvek ce se snaci

Back