Pirate
Obećava
- Poruka
- 53
Kako najcesce provodite vreme na NET-u?
A kako mislite da to najcesce cine drugi?
A kako mislite da to najcesce cine drugi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas neku dobru lokaciju za skidanje filmova?bejbica:Veliku vecinu vremena na racunaru provedem resavajuci stvari za posao.Na netu "kradem" muziku i filmove, shoppingujem on line i komuniciram sa meni dragim ljudima koji su rasuti svuda po svetu.Nikada ne razmisljam o tome sta drugi ljudi cine na netu i kako provode vreme.Ipak je to samo njihova stvar i mogu samo da kazem da im zelim lep provod, ma sta god da cine.
Big Brother is watching you u svakom slucaju :-)!
Koji ti treba?Pirate:Imas neku dobru lokaciju za skidanje filmova?![]()
Imam ga negde!Pirate:recimo...me, my self and Irene....
ok...thx..pogledacubejbica:Imam ga negde!
Vecinom skidam na dc-u!
Da...to mora da je bas grozno....i....frustrirajuce...hanibal77:jao bas je grozno kad ti net zavisi od telefona :?
ja srecom nemam taj problem
Me 2:-)Buntovnik_Bez_Razloga:Elem, skidam i ja muziku, ali imam je toliko da nemam više inspiraciju šta da skidam sa Net-a.
Banshee:pa de si ti click?!![]()
Ma zavrsices ti fax 8-) ....kad budes morala sama da platis racun...i budes prinudjena da radis teske fizicke poslove...recimo da ides da kupujes novine,hleb,mleko i sl. ...shvatices koliko je skola za zivot vazna...Samantha Jouns:Mislim da bi bilo najbolje da se ja "manim" neta jer sam se uzasno navukla na ovo![]()
Jer cu inace da dobijem ogroman racun za tel a i necu zavrsiti fax ako se budem ovako zezala na netu....
Pirate:Ma zavrsices ti fax 8-) ....kad budes morala sama da platis racun...i budes prinudjena da radis teske fizicke poslove...recimo da ides da kupujes novine,hleb,mleko i sl. ...shvatices koliko je skola za zivot vazna...![]()
kom detinjstvu...pa nekad su mlade zene u tvojim godinama same donosile novine...barem petkomSamantha Jouns:Ja bih te zamolila da me pustis jos malo da uzivam u mastanju i u detinjstvu ,....nemoras da me vracas u realnost,..znas i sam koliko znas da mi pokvaris iluzije svojom iskrenoscu...Idi leci se bolje 8) 8)
I misli na moje dve "drugarice"![]()
![]()
![]()
![]()