Sex kombinacija

SilverStar

Poznat
Poruka
9.747
Sex kombinacija se definiše kao neobavezan sex dvoje ljudi bez uplitanja složenih emocija.
Ideja je da se zadovolje primalne seksualne potrebe, bez komplikovanih pojmova kao što su veza, ljubav, brak i sl.

Ali da li je u realnom životu sve tako crno-belo?

Neretko se dešava da jedna ili obe strane žele nešto više od pukog neobaveznog sexa.
Tada dolazi do raskida, ako jednoj strani ne odgovara takvo stanje stvari, ili do uspostavljanje dublje povezanosti
između partnera što ih neumitno vodi ka ljubavnoj vezi.

casuAL.jpg

Pitanje za vas je da li ste učestovali u nekoj sex kombinaciji?

Ako jeste, navedite da li ste uspeli da sakrijete svoja osećanja (ako ste ih uopšte i imali) od partnera, i da se fokusirate samo na sex,
ili ste ipak počeli da gajite neka osećanja prema svom seksualnom partneru.

Takođe, navedite da li ste prekinuli sex kombinaciju zato što ste vi ili vaš partner želeli nešto više,
ili ste možda iz sex kombinacije uplovili u neku lepu i prosperitetnu ljubavnu vezu.

Ako niste imali sex kombinacije dosad, napišite da li ste nekad razmišljali o tome, ili zašto smatrate da to nije za vas.

Kao i u prošloj temi, svoj odgovor ću dati kada se tema malo razradi, da ne bih uticao na eventualne odgovore.

@Mean Baby i @tab503 samo bez prozivki... :D
Zanimljivo mi je da vas ubacim u svaku moju temu... :D

1) Pitanje za vas je da li ste učestovali u nekoj sex kombinaciji?

2) Ako jeste, navedite da li ste uspeli da sakrijete svoja osećanja (ako ste ih uopšte i imali) od partnera, i da se fokusirate samo na sex,

3) Takođe, navedite da li ste prekinuli sex kombinaciju zato što ste vi ili vaš partner želeli nešto više,
ili ste možda iz sex kombinacije uplovili u neku lepu i prosperitetnu ljubavnu vezu.

4) Ako niste imali sex kombinacije dosad, napišite da li ste nekad razmišljali o tome, ili zašto smatrate da to nije za vas.
1)Naravno... Zgodan, visok, dobro građen... Ne može odlijepiti poglede s mene, a i ja imam svoje potrebe...

2) Bez problema sam uspjela

3) Želio je nešto više, na što ja nisam bila spremna. Bilo je lijepo dok je trajalo. Ni meni nije bilo svejedno, jer sam ga povrijedila

4) Razmišljam... Ali generalno možda se bolje kloniti toga... Pogotovo ako ste u vezi, da ne pričam za brak

Била једна девојка, ложила се на мене још клинци док смо били, стартовала она мене, пробали ми и везу, али није ишло. Једноставно, нисам осећао никакву емоцију, и ето. Прошле су године, ми се поново срели као одрасли, по'ватали се једно вече након изласка, слободна она, слободан ја, и након тога наствимо повремено да се виђамо. Секс без обавезе. Ја подвукао 'без обавезе', она се сложила. Вукло се то тако годину дана, док она није поставила питање, типа, шта нам је чинити, већ годину једну трошимо, можда је време да однос подижемо на виши ниво... Ту се све и завршило. Након тога ја се оженио, добио децу, она још соло. Наравно, не због мене. Али, свакако нисам поносан...

Била једна девојка, ложила се на мене још клинци док смо били, стартовала она мене, пробали ми и везу, али није ишло. Једноставно, нисам осећао никакву емоцију, и ето. Прошле су године, ми се поново срели као одрасли, по'ватали се једно вече након изласка, слободна она, слободан ја, и након тога наствимо повремено да се виђамо. Секс без обавезе. Ја подвукао 'без обавезе', она се сложила. Вукло се то тако годину дана, док она није поставила питање, типа, шта нам је чинити, већ годину једну трошимо, можда је време да однос подижемо на виши ниво... Ту се све и завршило. Након тога ја се оженио, добио децу, она још соло. Наравно, не због мене. Али, свакако нисам поносан...
Znači definitivno nije bilo neobavezno... Makar ste se tako dogovorili... Ne bi izdržali toliko vrijeme da je bilo neobavezno

Sex kombinacija se definiše kao neobavezan sex dvoje ljudi bez uplitanja složenih emocija.
Ideja je da se zadovolje primalne seksualne potrebe, bez komplikovanih pojmova kao što su veza, ljubav, brak i sl.

Ali da li je u realnom životu sve tako crno-belo?

Neretko se dešava da jedna ili obe strane žele nešto više od pukog neobaveznog sexa.
Tada dolazi do raskida, ako jednoj strani ne odgovara takvo stanje stvari, ili do uspostavljanje dublje povezanosti
između partnera što ih neumitno vodi ka ljubavnoj vezi.

Pogledajte prilog 1172965

Ako jeste, navedite da li ste uspeli da sakrijete svoja osećanja (ako ste ih uopšte i imali) od partnera, i da se fokusirate samo na sex,

Takođe, navedite da li ste prekinuli sex kombinaciju zato što ste vi ili vaš partner želeli nešto više,

Ako niste imali sex kombinacije dosad, napišite da li ste nekad razmišljali o tome, ili zašto smatrate da to nije za vas.

Kao i u prošloj temi, svoj odgovor ću dati kada se tema malo razradi, da ne bih uticao na eventualne odgovore.

@Mean Baby i @tab503 samo bez prozivki... :D
Zanimljivo mi je da vas ubacim u svaku moju temu... :D
Da, mogli bi malo i da moderišu, valjda ih zato zoveš?

Већ написах да сам досадна жена :lol:
Нисам имала секс комбинацију, оно да се дохватио с врата и испрашимо једно друго напоље чим се испразнимо.
Имала сам љибавничко однос, нисмо званично били заједно али поред кревета, мириса, укуса, зноја, уздаха... делили смо ставове, стара искуства па и тајне. Знали смо једно о другом много. И остане нека нежна емоција после када се страст потроши, чиста, без потребе да се такав однос обнови, остане људски.

Већ написах да сам досадна жена :lol:
Нисам имала секс комбинацију, оно да се дохватио с врата и испрашимо једно друго напоље чим се испразнимо.
Имала сам љибавничко однос, нисмо званично били заједно али поред кревета, мириса, укуса, зноја, уздаха... делили смо ставове, стара искуства па и тајне. Знали смо једно о другом много. И остане нека нежна емоција после када се страст потроши, чиста, без потребе да се такав однос обнови, остане људски.
ili da se nazove sex kombinacija.

Ne... Eh...
Ako niste imali sex kombinacije dosad, napišite da li ste nekad razmišljali o tome
Ne znam da li pored toga na nesto drugo i mislim. I opet, nikad nista...
Postoji li pridev koji bi opisao toliki stepen jadnosti?
Ubijte me odma'...
ili zašto smatrate da to nije za vas.
Mavi kuvac...
iskreno ne bih voleo da budem u vezi sa osobama koje su imale kombinacije.
Pazljivo sa takvim uslovima! Plasim se da sam ti onda ja jedina preostala opcija...

Back