Faith
Veoma poznat
- Poruka
- 14.156
Gde se desilo, kad, kako i zasto vam je jos uvek u secanju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lol,zeleznicki par,lift u zgradi,krov od zgrade,terasa,exit, ulica u backom petrovcu....e trebao bi obici akva park![]()
Gde se desilo, kad, kako i zasto vam je jos uvek u secanju![]()
Njena soba,ona na meni,a ja vristim od zadovoljstva.![]()
Gde se desilo, kad, kako i zasto vam je jos uvek u secanju![]()
Pa ti si bas neki fatalni hebac.Hahahah.,..... I sta je tu NEZABORAVNO?
Na meni je njih STOTINU vristalo - pa nista!
Pa ti si bas neki fatalni hebac.
Kako bre nista, sve vristale a tebi nista?
Pa sta im radis covece?
Aj razumem da uzdise i stenje al bas da vristi to mi je vec preterano i to ne jedna vec njih sto.
Mora da imas debelu kurcinu i brutalno ubadas inace ne bih znao objasniti toliku dernjavu,
Ma ja sam naivan i nemam iskustva ko ti, kod mene nijedna nije vristala al su neke njistale.
I to samo u pocetku, na kraju su bile mirne ko bubice.
Dok ti zena ne zanjisti ne znas ni da si ebo.
Pusti ti zavrtanje usiju i lupanje cvegera to su klinacke fore.
Kobila ima da rze i tek kad joj krvavu penu sa sapi skines tek tad znas da si ebo.
Ma znam o cemu pricas, zene pali kad mogu da se opuste i oglase, to ne znaci bas da moraju da vriste jer to zavisi od zene do zene kako ce da reaguje kad se uzbude.
Neke tako uzbudljivo mrmolje iz grla, divota jedna.
Majmunice drekavce u zenskom oblicju ne podnosim, jbte ne mora da uzbuni ceo komsiluk da svi znaju da je dobila ****.
O.T. sex koji ja pamtim je bio na groblju, necu ga zaboraviti jer mi se u jednom trenutku ucinilo da me mrtvac drzi za muda.
Pa uzbudljiv ti je bio dozivljaj, ja sam imao nesto slicno sa munjama i gromovima ali na zescoj kosini ispod mosta, lije kisa sevaju munje ja na njoj a blato ispod nas, upirem se a ona klizi guzicom na dole ja u njoj klizim sa njom i bas me boli briga ma da i crknem u tom trenutku samo da ne izadjem iz nje a nju bas bila briga da je i grom ubije samo da ne sidjem sa nje.