E, imam jednu tetku, ne znam vise koje je koleno, znam samo da je dalja. Ne da izgleda, nego je fantasticna. Koje koleno nas zakon tolerise?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-koliko je to u radijanima? :shock:Nikola:4 koleno i navise (od 3 kolena)
odnosno,
8 stepen srodstva i navise (od 7 stepena)
goodday:-koliko je to u radijanima? :shock:Nikola:4 koleno i navise (od 3 kolena)
odnosno,
8 stepen srodstva i navise (od 7 stepena)
sada_vec_ozbiljan_momak:7 koleno cini mi se![]()
Gazdarica:Krivicna odgovornost postoji kada dva lica razlicitog pola vrse obljubu, a srodnici su po krvi u pravoj liniji, ili u pobocnoj do drugog stepena, dakle brat i sestra...
Gazdarica:Krivicna odgovornost postoji kada dva lica razlicitog pola vrse obljubu, a srodnici su po krvi u pravoj liniji, ili u pobocnoj do drugog stepena, dakle brat i sestra...
Elem, pod terminom obljuba podrazumijeva se heterosexualni odnos, tj. ulazak penisa u vaginu...
Za druge vrste sex. odnosa kao sto su analni ili oralni, u zakonu su upotrijebljeni izrazi "protivprirodni blud" i "bludne radnje"...
-SVI NA TETQ 8)Robinzon Kruso:Gazdarica:Krivicna odgovornost postoji kada dva lica razlicitog pola vrse obljubu, a srodnici su po krvi u pravoj liniji, ili u pobocnoj do drugog stepena, dakle brat i sestra...
Elem, pod terminom obljuba podrazumijeva se heterosexualni odnos, tj. ulazak penisa u vaginu...
Za druge vrste sex. odnosa kao sto su analni ili oralni, u zakonu su upotrijebljeni izrazi "protivprirodni blud" i "bludne radnje"...
A sto tolikog teksta pusti zakon, sve je to seks, a ako covek hoce da * tetku a to i tetka hoce onda nek se zakon prekrsi samo da ne bude oplodnje jer tada najstaju problemi a sve dok koristi kondom ili ga vadi na vreme sve je to cist seks sa kojim zakon nema nista....
Zato decko karaj tetku do mile volje..