lav607
Domaćin
- Poruka
- 3.919
Lilu:Apsolutno si u pravu
Valjda ti trebas da budes nepristrasna,a ne da drzis ledja ovim pederasima..........mislim stvarno nije u redu..............mozda sam bio malo grub ali ne treba mi uzeti za zlo...........
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lilu:Apsolutno si u pravu
lav607:Valjda ti trebas da budes nepristrasna,a ne da drzis ledja ovim pederasima..........mislim stvarno nije u redu..............mozda sam bio malo grub ali ne treba mi uzeti za zlo...........
Lilu:Pa skroz sam nepristrasna! Jel reko da si bolid? Jesam li rekla da je kao ti? Kome ja sad drzim stranu? Al si se primio bog te...
Vragolasta Amfibija:lav je moj idol i ja to isto radim vrlo cesto
majcheki:frka oko lava a?
Vragolasta Amfibija:lav je moj idol i ja to isto radim vrlo cesto
Suzy:ma..da..frka oko lava....boli glava....
evo i ja i Vragolanka i Liki se polomismo..oko njega.....;-)
Autobus 88:Ej brate jel si ti lud?
Ja to nebih nikada odbijo da uradim.
Odakle ti pravo da propustis jedan od najludjih tripova u zivotu. ( mislim ne desava ti se svaki dan da te devojke teraju da ih kresnes Zar ne? )
To bi bilo kao da ti neko ponudi dzabe rucak i ti ga odbijes jer ne volis piletinu, ali ipak mozes da je pojedes bez veceg cima.
ISPOSTUJ VOLJU BOZIJU
JER KO ZNA DA LI CE TI PRUZITI JOS NEKI LUDACKI TRIP
Autobus 88:Ej brate jel si ti lud?
Ja to nebih nikada odbijo da uradim.
Odakle ti pravo da propustis jedan od najludjih tripova u zivotu. ( mislim ne desava ti se svaki dan da te devojke teraju da ih kresnes Zar ne? )
To bi bilo kao da ti neko ponudi dzabe rucak i ti ga odbijes jer ne volis piletinu, ali ipak mozes da je pojedes bez veceg cima.
Treba da ti bude drago ako neko zeli da spava sa tobom.
ISPOSTUJ VOLJU BOZIJU
JER KO ZNA DA LI CE TI PRUZITI JOS NEKI LUDACKI TRIP
Nego nije mi jasno sto ja ovolko serem
Umoci ga ti i u lubenicu ako ti je volja
Ko sam ja da ti govorim gde ces da gurnes svoj organ!