migud
Domaćin
- Poruka
- 3.196
A mozda je vice versa?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
father:Jesam ja to zalutao?
"Svastara"?...cek' da pogledam...da,"svastara",
e zbog ovakvih budalastina i ne zalazim na "ljubav i sex"...i voleo bih kada "ljubav i sex" ne bi zalazili na "svastaru".
Nisam pristalica brisanja tema ali je ovo bas jadno i zelim mu tu sudbinu.
lav607:E SUPER EVO DOKAZA KOLIKO OVDE IMA OVACA.....................STVARNO JE ZALOSNO STO STE SVI POTRCALI DA SE UTRKUJETE KO CE VISE DA ME ISPLJUJE.........................
PUNO POZDRAVA LAV607 [autor] i STEFFA [reziser].....U OVOJ IZMISLJENOJ PRICI...............
BILO NAM JE ZADOVOLJSTVO GLEDATI KAKO SE PRIMATE................
PS..........IPAK JE OVO FORUM A NE RL...............POZ ZA SVE...............HE,HE..........[OVCE]
migud:A ti za ovo zivis...
Suzy:Zanimljiv scenario..nema sta...
samo nemoj sada na Steffija da se vadish....
i dobro razmisli....
sta si sa ovime dobio...a sta izgubio......
Suzy:Zanimljiv scenario..nema sta...
samo nemoj sada na Steffija da se vadish....
i dobro razmisli....
sta si sa ovime dobio...a sta izgubio......
lav607:Da li ste nekada bili u takvoj situaciji............
Evo ja jesam................posle dugog dopisivanja sa odredjenom forumasicom.......desi se upoznavanje i sve ok [ nesto mi se nije dopalo kod nje ali nema veze ]..........................[vrlo simpaticna,cak sta vise].............i posle tog nazovi upoznavanja predlozim da se razilazimo [ ono vidimo se i tako to ],ali ne lezi vraze........ona meni "alo" gde ces sad,idemo kod mene............[ja u sebi]..........[ma vazi]..........aj da neduzim...........krene njena prica [posle mog odbianja].......da joj je ovo prvi put da se vidja sa nekim sa neta.........i kao resila da se kresne po svaku cenu.............[ decko,i sve ostalo kasirala taj dan...........tako da je ona resila pa kud puklo da puklo]...................bla,bla................nije bio los seks.....mada ....................prosto mi je bilo zao da je odbijem......................bla,bla..........
Ps.Molim da ne budu pitanja o kome je rec.....[posto je glupo da kazem]........poz
NatasaNatasa:Prvo, ja u ovu priču malo ne verujem (ali to je moj problem). Drugo, i da se ova priča zaista desila, s'kojim pravom ti iznosiš to što se desilo izmedju tebe i nje ovde na Forumu. Da se pohvališ, nju da srozaš, da ispadneš glavni baja na Forumu?????? Ne kapiram Lave. Nisi mi delovao tako. Baš sam iznenadjena.
Ako ti nije bilo do tog ''sexa'' ne vidim da nisi mogao to i da joj kažeš, nego imaš potrebu da je ofiraš ovde. Malo je fuj znaš.
lav607:E SUPER EVO DOKAZA KOLIKO OVDE IMA OVACA.....................STVARNO JE ZALOSNO STO STE SVI POTRCALI DA SE UTRKUJETE KO CE VISE DA ME ISPLJUJE.........................
PUNO POZDRAVA LAV607 [autor] i STEFFA [reziser].....U OVOJ IZMISLJENOJ PRICI...............
BILO NAM JE ZADOVOLJSTVO GLEDATI KAKO SE PRIMATE................
PS..........IPAK JE OVO FORUM A NE RL...............POZ ZA SVE...............HE,HE..........[OVCE]
Citaj natasice................
NatasaNatasa:Prvo, ja u ovu priču malo ne verujem (ali to je moj problem). Drugo, i da se ova priča zaista desila, s'kojim pravom ti iznosiš to što se desilo izmedju tebe i nje ovde na Forumu. Da se pohvališ, nju da srozaš, da ispadneš glavni baja na Forumu?????? Ne kapiram Lave. Nisi mi delovao tako. Baš sam iznenadjena.
Ako ti nije bilo do tog ''sexa'' ne vidim da nisi mogao to i da joj kažeš, nego imaš potrebu da je ofiraš ovde. Malo je fuj znaš.
NatasaNatasa:Ne znam što si se baš mog posta uhvatio .... ja sam i onako rekla da ne verujem u tu priču. No, sve jedno, mislim da bi trebao da preispitaš malo svoju potrebu da iznosiš nebuloze na netu.
Suzy:Kazes..bilo NAM je zadovoljstvo????
znaci Steffke je tu negde sa tobom.....
e ako je tako....i kao dokaz da bar ovaj deo ne lazes...neka se javi..ovde da ga nesto pitam....ima 5 minuta fore...
ili je sve tvoja laz.......(ono da lazes....;-)..)
sada je 11.05
lav607:Da li ste nekada bili u takvoj situaciji............
Evo ja jesam................posle dugog dopisivanja sa odredjenom forumasicom.......desi se upoznavanje i sve ok [ nesto mi se nije dopalo kod nje ali nema veze ]..........................[vrlo simpaticna,cak sta vise].............i posle tog nazovi upoznavanja predlozim da se razilazimo [ ono vidimo se i tako to ],ali ne lezi vraze........ona meni "alo" gde ces sad,idemo kod mene............[ja u sebi]..........[ma vazi]..........aj da neduzim...........krene njena prica [posle mog odbianja].......da joj je ovo prvi put da se vidja sa nekim sa neta.........i kao resila da se kresne po svaku cenu.............[ decko,i sve ostalo kasirala taj dan...........tako da je ona resila pa kud puklo da puklo]...................bla,bla................nije bio los seks.....mada ....................prosto mi je bilo zao da je odbijem......................bla,bla..........
Ps.Molim da ne budu pitanja o kome je rec.....[posto je glupo da kazem]........poz
Steffan:Nisam ucestovao u pravljenju price ali sam znao da se Lav zeza i da zeli samo da vas isprovocira.. svaka cast Lave, svi su se primili (osim Loopija za koga i nisam sumnjao da ce da nasedne na ovakve gluposti) pravi si maher nema sta.. :wink:
oxi:ti pored toga shto si lep...mora da si strava bachje a?
Suzy:Kazes..bilo NAM je zadovoljstvo????
znaci Steffke je tu negde sa tobom.....
e ako je tako....i kao dokaz da bar ovaj deo ne lazes...neka se javi..ovde da ga nesto pitam....ima 5 minuta fore...
ili je sve tvoja laz.......(ono da lazes....;-)..)
sada je 11.05