- Poruka
- 9.128
Izgleda ovde samo moderatori imaju moralno pravo da se hvale :cinican:
Pa dobro i ovo je privatan forum pa moze vam se ...:idaljecinican:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
loop lOOpas!loop:Izgleda ovde samo moderatori imaju moralno pravo da se hvale :cinican:
blondi:slazem se... sa malom ispravkom - u ovoj prici si tuzan TI :?
loop:Pa i ja zbog ovakvih tema ne zalazim na LJiS, a kad im kazes da prebace tamo, onda toboze nece :nemocan:
bas zato nistaloop:Ma dajte bre covek se stvarno zrtvovao a vi tako.
Nemoj temu da mi kvaris,molim te.Tamo idu samo iskrene lazi:razz:saver:mogla bi komotno u ovu novu @Maxinu "Zemlja lazovija "
lav607:Da li ste nekada bili u takvoj situaciji............
Evo ja jesam................posle dugog dopisivanja sa odredjenom forumasicom.......desi se upoznavanje i sve ok [ nesto mi se nije dopalo kod nje ali nema veze ]..........................[vrlo simpaticna,cak sta vise].............i posle tog nazovi upoznavanja predlozim da se razilazimo [ ono vidimo se i tako to ],ali ne lezi vraze........ona meni "alo" gde ces sad,idemo kod mene............[ja u sebi]..........[ma vazi]..........aj da neduzim...........krene njena prica [posle mog odbianja].......da joj je ovo prvi put da se vidja sa nekim sa neta.........i kao resila da se kresne po svaku cenu.............[ decko,i sve ostalo kasirala taj dan...........tako da je ona resila pa kud puklo da puklo]...................bla,bla................nije bio los seks.....mada ....................prosto mi je bilo zao da je odbijem......................bla,bla..........
Ps.Molim da ne budu pitanja o kome je rec.....[posto je glupo da kazem]........poz