Sex i sport

Naravno da celokupno psiho fizicko stanje utice na kvalitet sexa. Imati kondicije i zdrav kardio vaskularni sistem je sigurno prednost. Sportiskinje u mojim ocima imaju jedan plus.

Da li bolje mamlaju je debilno pitanje... :lol:
Kao i da li sportiskinje imaju vise kondicije...
 
sinnke:
Jesu li zene posle sporta bolje u seksu? Da li bolje mamlaju i da li imaju vise kondicije?Ma kako koja.............neke se toliko umore poslije sporta da samo zaspu a neke mogu da skakucu jos malo.............ali u swakom slucaju kondicija je bitna................ja sam trenutno ne- sportski slucaj a imam hrpu kondicije..............sta kazes na to? ;)
 
sinnke:
Jesu li zene posle sporta bolje u seksu? Da li bolje mamlaju i da li imaju vise kondicije?


Definitivno!!!!

Ako se bavi nekim sportom trebalo bi da ima i bolje telo sto sutomatski znaci da ce ti biti bolji sex....

Jos ako uzmemo u obzir i aspekt suzavanja pice usled sportskih aktivnosti....

NJam njam!
 
Kad_LupimLupim:
Letos sam se druzio u teretani sa jednom... pa nazovi bilderkom :lol:
Devojka metar i zilet, jedno 167 u vrh glave, al' je opusteno davala domace nekim amaterima i pocetnicima. Uz to bruka dobro gradjena. Najbolja guza u teretani definitvno, ono skakachice sa aerobika mogu da joj pljunu pod prozor. Mozda bi joj neki... mnogi, zamerili na povecim ledjima i butinama, ali ja kazem da je sve to stvar ukusa... meni ne bi smetalo nikako :mrgreen:
LM, stalno sam se pitao... i josh se pitam, kako li to samo kida u krevetu kad uvati emocija i hormoni pa podivlja :lol: :lol: :lol:


Hehehe kida veruj mi!:lol:
 
luckastalutkica:
Vazna je kondicija.Kad biste vi znali gde se meni sve nalazi glava a gde noge,ponekad tek kad se osvestim postanem svesna kakve su to akrobacije bile,vi se ne biste cudili zasto je potrebna kondicija.


Jel to sa onim matoranima posle modnih revija??? :lol:
 
Aleksej_BASO:
Jel to sa onim matoranima posle modnih revija??? :lol:


c008.gif
c008.gif
c008.gif
c008.gif
 
S' obzirom da sam sportista, iz iskustva znam da momci mnogo vise hvale devojke koje se bave sportom , jer su izdrzljivije, razgibanije i zategnutije...
Sex i sport - definitivno dobitna kombinacija ....;)
 

Back
Top