sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.169
Jesu li zene posle sporta bolje u seksu? Da li bolje mamlaju i da li imaju vise kondicije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sinnke:Jesu li zene posle sporta bolje u seksu? Da li bolje mamlaju i da li imaju vise kondicije?
plus bolja kondicija i kraci jeziknesons:( jel to postoji u vukajliji - u prevodu ? )
Iste su , samo malo zategnutije i cvrsce !8-)
genious:plus bolja kondicija i kraci jezik
a zamisli njih dvoje sportistanesons:kondicija ti i nije u korist , osim ako i sam nisi sportista!?![]()
![]()
a ako je Sremica .......sigurno ima i jezik !![]()
![]()
goldfish:a zamisli njih dvoje sportistaon se bavi sahom, a ona dizanjem tegova
![]()
![]()
Zavisi da li se i sta trazi od nje u datoj "pozi"sinnke:Jesu li zene posle sporta bolje u seksu? Da li bolje mamlaju i da li imaju vise kondicije?
Kad_LupimLupim:Letos sam se druzio u teretani sa jednom... pa nazovi bilderkom
Devojka metar i zilet, jedno 167 u vrh glave, al' je opusteno davala domace nekim amaterima i pocetnicima. Uz to bruka dobro gradjena. Najbolja guza u teretani definitvno, ono skakachice sa aerobika mogu da joj pljunu pod prozor. Mozda bi joj neki... mnogi, zamerili na povecim ledjima i butinama, ali ja kazem da je sve to stvar ukusa... meni ne bi smetalo nikako
LM, stalno sam se pitao... i josh se pitam, kako li to samo kida u krevetu kad uvati emocija i hormoni pa podivlja![]()
![]()
![]()
POP Mare:Eh, kakve ja cice gledam u teretani ili bolje reci, one mene gledaju i pitaju se isto to sto se Lupetalo pitao za ovu bilderku![]()
sinnke:Jesu li zene posle sporta bolje u seksu? Da li bolje mamlaju i da li imaju vise kondicije?