- Poruka
- 15.584
A jbg, i oni se trude kako da smuvaju nekoga... na sve načine. bolje i poezijom nego novcem, barem su te koje padaju na knjigu suptilnije.Da, slazem se.
Ali ne da ima svaki dan drugu posebnu 🤣
ali razumem šta kažeš
A jbg, i oni se trude kako da smuvaju nekoga... na sve načine. bolje i poezijom nego novcem, barem su te koje padaju na knjigu suptilnije.Da, slazem se.
Ali ne da ima svaki dan drugu posebnu 🤣
Hm..Ne spadam u one koji poistovećuju stvari sa ljudskim bićima.Ako ti je neko bitan biće ti bitno i šta je pisao ili govorio drugoj, trećoj.. to je sve on.
Ako volim slikara voleću i slike koje je nacrtao voleći neku drugu.. i pre i posle mene.
Te pesme da..Imala sam dečka koji je bio poeta...Tu pesmu možda da
Samo napred 😅A jbg, i oni se trude kako da smuvaju nekoga... na sve načine. bolje i poezijom nego novcem, barem su te koje padaju na knjigu suptilnije.
ali razumem šta kažeš
Pa dobro, to je loše iskustvo, ima možda neko dobro?Samo napred 😅
Biraj kao što knjige biraš, tu ne grešiš.Nisam ja odustala, samo cu pazljivije da biram 🙂
uživancijaNe znam ja volim da slušam recimo ruske koračnice i tenkovske himne uz sex.
možda 5% ?Paula.. od svih ljubavnih iskustava koliko procenata je sex bio dosadan?
Ko musakaKažu da ne treba gubiti vreme na nešto što te ne ispunjava
Život je kratak, pazi s kime ga deliš
Mene ovo ne ispunjava..
Pitam se, da li je moguće da se ljudi ne pale na ono što su primerice imali ljubavnici u The Reader?
Šta može čoveka više uzdići u nebo do sexa uz zanos predivnih reči i stihova?
Red sexa, red čitanja, red ćutanja
Ерика 🖤Ne znam ja volim da slušam recimo ruske koračnice i tenkovske himne uz sex.
Sto ne rece torta?Ko musaka![]()
Odbijam nešto tako lepo da bude dosadno.Čestitam.
Sve balavurdija draga moja Paula.Odbijam nešto tako lepo da bude dosadno.
Dosadne razgovore prekidam. Banalne takođe.
Sad mi dosadno na forumu i to ću uskoro da prekinem.
Život je previše kratak
A sex bi trebalo da bude lep i uzvišen i ne treba dozvoliti da se nastavi odvijati ukoliko je dosadan..
Nije me blam da kažem ovo nema smisla ili da prosto ustanem ili pokrenem razgovor na neku temu.
Mhm..Da.Pogotovu neobavezni.A sex bi trebalo da bude lep i uzvišen
Možda da znaš da te neko voli dok imaš sa njim seks.Šta može čoveka više uzdići u nebo do sexa uz zanos predivnih reči i stihova?
mržnja je odvratnaMhm..Da.Pogotovu neobavezni.
Bez dubljih emocija..Uzvišenost do neba..