Sex i grad

ona je samo prikaz kako jedna grupa zena new age zaista i zivi svidjalo se to nekom ili ne...pri tom mislim na realnost musko zenskih odnosa a ne dogodovstina i ostalog
ne vidim cemu tolika frka oko te serije..jer vi ne sedite sa drugaricama i pricate o seksu, sopingu, momcima..nemate avanture tog tipa nije nego...uopste ne mislim kao vecina ljudi da serija propagira povrsnost odnosa (svaka zena se na kraju zaljubi prim.prev. )..koliko sam upucena svaki od likova tj svaka imaju svoje profesije i obrazovane su...e sad ako je nekom trn u oku sto se kresu onda i kako hoce
ne ne poistovecujem se ne zivim u nju jorku vec na brdovitom balkanu i ne mogu da kupim manolo blahnik
inace serija je mala maca u poredjenju sa tim kako neki ljudi zive i to na ovom balkanskom

Poslednja izmena:
pa, ti nisi to ni gledao? :rtfm:
ne treba ja da te pitam, nego sam da se sjetiš...ccc

U bre, sta se ljutis odma' :(
Priznajem da nisam gledao :rumenko: al mi zazvucalo poznato, znam da ima neki fatalan lik tamo koji mota neku jadnicu, pa joj pravi cudo-cudo, al' ne znam sta treba da se setim... :think:

Ma nema veze, eto, lepo me zamoli i cu dodjem :mrgreen:
Cek da vidim na daljinaru kol'ko je to kilometrou :)

U bre, sta se ljutis odma' :(
Priznajem da nisam gledao :rumenko: al mi zazvucalo poznato, znam da ima neki fatalan lik tamo koji mota neku jadnicu, pa joj pravi cudo-cudo, al' ne znam sta treba da se setim... :think:

Ma nema veze, eto, lepo me zamoli i cu dodjem :mrgreen:
Cek da vidim na daljinaru kol'ko je to kilometrou :)

aman, što si :confused:

treba sam da se sjetiš da dođeš, a ne ja da te zovem :dash:

i ti si mi neka zvjerka :)

Back