sex i grad i vi

Da se razumemo, nije u pitanju menjanje muškaraca kao čarapa, mislim na njen način razmišljanja uopšteno, boli je uvo za sve, misli, kaže i radi ono što joj prija ine bude blam
a razmisli da li je u zivotu prosto moguce da te boli uvo za sve
da svakom kazes sta mislis
da te nije blam
pa realno gledano prosto nije moguce
zamisli da ti svako kaze bas sta misli i radi sta hoce i da ga boli uvo za sve
to prosto ne moze da funkcionise
to je anarhija
to samo moze na filmu
jer ti ces ipak pomisliti i na roditelje i prijatelje
pa sad da li je to na srecu ili zalost ali postoji taj osecaj odgovornosti ne samo prema njima vec i prema sebi

a razmisli da li je u zivotu prosto moguce da te boli uvo za sve
da svakom kazes sta mislis
da te nije blam
pa realno gledano prosto nije moguce
zamisli da ti svako kaze bas sta misli i radi sta hoce i da ga boli uvo za sve
to prosto ne moze da funkcionise
to je anarhija
to samo moze na filmu
jer ti ces ipak pomisliti i na roditelje i prijatelje
pa sad da li je to na srecu ili zalost ali postoji taj osecaj odgovornosti ne samo prema njima vec i prema sebi

Pa poenta je baš u tome, kad bi bilo šta bi bilo, mislim, volela bih ja i mužu i sinovima i rodbirni i prijateljima da svaki put kad zinem kažem i šta mislim, ali, zato mi se i sviđa lik Samante, i naravno da je to sve film, serija ili šta god, pa ni ne govorimo o stvarnom životu ni tu ni tamo, pobogu.

ali joj stoji.

zene sto ne pisete bre zutim slovima delove koje otkrivaju radnju? bas smo bzvz...

meni je cela scena kada se kolima susrecu posle fijasko vencanja na ulici previse dramaticna i ono "drzite me drzite drugarice, oh vodi te me odavde" :hahaha: jedino je mlacenje belim ruzama odlicno ali su morali da urade stvari tipa oni odlaze a latice same na asfaltu, shmrc shmrc... a patetike mozda ne bi ni bilo da scena nije propracena muzikom koja daje taj trip...
;)

meni je bilo super sto mi je drugarica skroz u mom fazonu pa je bilo dovoljno da se pogledamo... a sto smo obe otkinule na meXiko....aaaaaa... onaj resort je bilo surovo prikazati...

alal, imam drugaricu kojoj se desilo bas to... i izgledalo je bas tako. toliko me strecnula ta scena i podsetila na onu neprijatnu realnu da vec par dana ne znam da li mi je drago sto sam uopste odgledala film.
ostalo je bilo ok, pomislila sam kako bih volela da za dvadeset godina jos imam iste prijateljice oko sebe :)

.je l vam se cini da su malo podbacili s glumom?kad stiv pokusava da prizna mirandi "ono" (necu da kazem,ko nije gledao)izgleda ko retardirano dete...

Pa Stiv i jeste retardirano dete (u poredjenju sa Mirandom), zato ga i volimo :)

Mene je u par trenutaka bilo blam sto gledam film - to je valjda losa gluma u pitanju - recimo kada drugarice stavljaju Keri u kola, a Sarlota nesto kao zapreti Zverki :dash:

Zapravo mi se samo Samantina prica svidja od pocetka do kraja... razumem zenu ... ali mi je zao onog njenog lepog decka.

I dosla sam do zakljucka da je Keri najgluplji lik u seriji (i najruzniji, ali o tom potom) ... ona je udavaca koja se folira da nije udavaca.

E sad polako imam osećaj da sam odgledala ceo film, 'ebi ga, ko me tera da vas čitam:D
al nemojte o lepoti i starosti, kakve veze to bre ima, pa i u stvarnom životu se često desi da najružnija riba mazne najboljeg frajera, ja znam desetine takvih slučajeva, nama, koji gledamo se sviđa fabula, ne????

Pa Stiv i jeste retardirano dete (u poredjenju sa Mirandom), zato ga i volimo :)

Mene je u par trenutaka bilo blam sto gledam film - to je valjda losa gluma u pitanju - recimo kada drugarice stavljaju Keri u kola, a Sarlota nesto kao zapreti Zverki :dash:

Zapravo mi se samo Samantina prica svidja od pocetka do kraja... razumem zenu ... ali mi je zao onog njenog lepog decka.

I dosla sam do zakljucka da je Keri najgluplji lik u seriji (i najruzniji, ali o tom potom) ... ona je udavaca koja se folira da nije udavaca.

i meni je to bilo malo over the top, ali vidis mojra kaze da je realno... jb.g kad se desi van filma nije za smejanje...

Back