zavodljiva1976
Domaćin
- Poruka
- 3.038
:shock: Vi muskarci ste stvarno vrlo inspirativni....mada...ne bih volela da se nadjem u kozi vasih devojaka/zena....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hohstapler:ama *rupice*,ostaci boje su u predelu anusa :wink:zavodljiva1976::shock: *rupice* ili "ostaci braon boje"hohstapler:ja uvek skinem carape,da se ne ne bi videle rupe na peti i prstima,kao i gace da se ne primete *rupice* :wink: u predelu skrotuma 8)![]()
![]()
hehehheeeehhee,ma pali zavodljivazavodljiva1976:hohstapler:ama *rupice*,ostaci boje su u predelu anusa :wink:zavodljiva1976::shock: *rupice* ili "ostaci braon boje"hohstapler:ja uvek skinem carape,da se ne ne bi videle rupe na peti i prstima,kao i gace da se ne primete *rupice* :wink: u predelu skrotuma 8)![]()
![]()
Uh dobro je....to mi se vise svidja
PALI ME.....
![]()
![]()
goodday:ok...mrzi me sve da chitam...
koji je zakljuchak?....
charape-dobro ili loshe.....chiste ili smrde??
i zashto smetaju ako smetaju...da su na pishi pa da smetaju :?
zavodljiva1976:hehehheeeehhee,ma pali zavodljiva
Da,vrlo sam sexy kad sam neocesljana i neumivena....
:wink:
jagodica:eh. jedino protiv njega ne mogu.
ovog iznad
A zašto ne možeš ?!? A gde su ti volja i čelična disciplina, pa da vršiš biovlast ?!? :shock:
krvolok:jagodica:eh. jedino protiv njega ne mogu.
ovog iznad
A zašto ne možeš ?!? A gde su ti volja i čelična disciplina, pa da vršiš biovlast ?!? :shock:
a ne mogu zakazhe mi tu ne znam zasto ne mogu valjda nisu bash svi potpuno glupiili sam ruzhnjikava
krvoloce sta je biovlast je l ti znash
a za vojsku ne kazesh nista kao nije za mene ja mislim da bash jeste
zavodljiva1976::shock: Jel ste stigli do sexa i gaca?:wink:
ace:zavodljiva1976::shock: Jel ste stigli do sexa i gaca?:wink:
I NARAVNO ...
DZEJ
ah da umalo da zaboravim![]()