zavodljiva1976
Domaćin
- Poruka
- 3.038
Da li vam se desilo da muskarac u toku sexa ostane u carapama(uredno zategnutim) i gacama spustenim do kolena,jer jadnicak nije stigao da ih skine koliko je zurio....
Kako reagujete? :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavodljiva1976:Da li vam se desilo da muskarac u toku sexa ostane u carapama(uredno zategnutim) i gacama spustenim do kolena,jer jadnicak nije stigao da ih skine koliko je zurio....![]()
Kako reagujete? :wink:
Queen_:Ne volim carape. Ne moze da mu se desi jer ga odmah upozorim da ne zaboravi carape.
zavodljiva1976:Queen_:Ne volim carape. Ne moze da mu se desi jer ga odmah upozorim da ne zaboravi carape.I meni se digne kosa na glavi kad ga vidim u carapama...i obavezno mu kazem:"Ej,molim te...skini carapice....
"
:wink:
Sudeci po odgovorima, izgleda ces morati!DellBoy-011:Ja, BOga mi, kad vidim da će biti sexa kažem: izvini, samo da skinem čarape![]()
Da pa bezveze je u čarapama, narchokolada:Sudeci po odgovorima, izgleda ces morati!DellBoy-011:Ja, BOga mi, kad vidim da će biti sexa kažem: izvini, samo da skinem čarape![]()
![]()
Ma nemam pojma, meni ne smetaju. Kao da ja obracam paznju na njegove noge dok se sexamo. Zabole me da li nosi carape ili ne samo neka je dobro. :wink:DellBoy-011:Da pa bezveze je u čarapama, nar![]()
U gornjem postu se nešto izbrisalo, a mrzi me sad da popravljam.chokolada:Ma nemam pojma, meni ne smetaju. Kao da ja obracam paznju na njegove noge dok se sexamo. Zabole me da li nosi carape ili ne samo neka je dobro. :wink:DellBoy-011:Da pa bezveze je u čarapama, nar![]()
A jel si ti to prepisivala ovo sto sam ja gore pisao?Gazdarica:Pa, cuj, ako me je odmah sa vrata sahvatao, oborio na pod, zureci da se sto prije spojimo, a sto oboje u tom trenutku zelimo, uopste ne primjecujem sta je od odjece ostalo na njemu, ili na meni...
Ali, ako pricamo o odlasku u krevetu i sexualnom odnosu, sve sa predigrom, onda carapama nema mjesta...
Osim ponekad na mojim nogama... Namjerno, dakako... :wink:
Baby, skoro da sam bio siguran :wink:Gazdarica:Darlin', obicno nosim carape s halterima... :wink:
DellBoy-011:Ma verujem, bilo bi bezobrazno da kazem: jaoooo,kako ti lažeeeees,ne verujem dok ne vidim....jel da?![]()
Zato sto hladnoca dovodi do skupljanja nekih stvari ili..? nije mi jasno :?inspirion:A zimi.... Tad nemam sexa.
chokolada:To sa gacama mi se nikad nije desilo. :shock:
A carape mi stvarno nimalo ne smetaju (mislim da sam ja jedina osoba na forumu koja nema problema sa carapama)
Gazdarica:Hmm, izgleda da cu morati kad iduci put dodjem u BG, da vas dvojicu pozovem i pokazem vam haltere...![]()