Sex i emocije

ma,ja sam se vec o tome izjasnila na nekom slicnom topic-u.mislim da je bilo kao "da li zene teze razdvajaju ljubav od sexa"ili nesto tako...i slazem se sa mrvicom2. :wink: (a i njen/njegov nick me bas bocnuo u srce... :cry: )

peach:
ma,ja sam se vec o tome izjasnila na nekom slicnom topic-u.mislim da je bilo kao "da li zene teze razdvajaju ljubav od sexa"ili nesto tako...i slazem se sa mrvicom2. :wink: (a i njen/njegov nick me bas bocnuo u srce... :cry: )
pa s obzirom da sam zensko, zadrzacemo se na tom bockanju, mislim u srce :lol:

peach:
mrvica 2:
peach:
8) i da nisi - zaustavila bih se na tome
nice nick! :wink:
ajde bre, zar ne znas da se salis.
izvini ako sam te uvredila.
oprastas?

mrvica 2:
peach:
mrvica 2:
peach:
oprastas?
ma,jok,bre,otkud si me uvredila :?: :!: :D
samo si me bocnula svojim nickom :lol:

peach:
mrvica 2:
peach:
mrvica 2:
peach:
oprastas?
ma,jok,bre,otkud si me uvredila :?: :!: :D

samo si me bocnula svojim nickom :lol:
:wink:

Skoro uvek se imaju neke emocije prema onome sa kim se sexas. Tesko je nemati emocije, kad bre disu i mirisu.
Ako prema nekom nemas bar neka osecanja, vrlo mala verovatnoca da ce te taj sexualno privlaciti i zanimati...pogotovo za nesto duze od par puta.

Uf... izvinte na izdisaju... ali, tako mi malo fali pa da konačno i ja potrefim temu! :(

Daklen ovako... ja sam frlo emotivno dezorjentisana osoba, kratke pameti, dugačkih nogu i još dužih ruku, više nalik na nekakvog orangutana iz Tanzanije nego li na "normaljnoga" čo'eka, koji misli samo na jednu stvar...

SEEEEEEEEEX
:cry: :cry: :cry:

TOMAX:
Uf... izvinte na izdisaju... ali, tako mi malo fali pa da konačno i ja potrefim temu! :(

Daklen ovako... ja sam frlo emotivno dezorjentisana osoba, kratke pameti, dugačkih nogu i još dužih ruku, više nalik na nekakvog orangutana iz Tanzanije nego li na "normaljnoga" čo'eka, koji misli samo na jednu stvar...

SEEEEEEEEEX
:cry: :cry: :cry:
:lol: 8)

Ma gde bre... Nemogu ni da je pipnem ako nema emocija.... apsolutno jedno bez drugog ne ide. Sto su emocije jace to je bolje.Probao jednom (ranije) bez emocija, jos dok sam "mladjan lovac bio ja" i nesto bez veze, nesto malo prijalo, to ti je... pa uporedio bih recimo sa, mirisanjem cveca kroz "gas masku" kao nesto osecas a ono minimalno, trip koji samo dozivljavas vizuelno, nama niceg... Pa sex nije sportska disciplina... Ipak je to ljubav (bar kod mene). Ljubav jos nije devalvirala... jos uvek je cista, iskrena, prava, bez lazi, bez prevare.

Seks bez emocija je ISTO sto i narkomanija. Ja se drogiram, ali znam zasto to radim i imam neke vise ciljeve, tako da nisam narkoman, ali seks sa kurvom koja radi za pare ili seks sa nekom koja izgleda onako kako bih volio da izgledaju zene koje su mi drage, bilo kao prijateljice bilo ovako, ali mi nije draga ni 15 minuta dragoce - to je narkomanija.

Ja se drogiram, ali nisam narkoman.

Naravno, ne moram da se zaljubim ili da pozelim da provedem zivot sa ili da poznajem danima da bih osjetio emocije. Neke zene mogu da mi izazovu emocije za 15 minuta. I seks na 1 noc je super, sa osobom koju i poznajes tacno toliko, ali seks bez emocija - to je narkomanija.

To je cista narkomanija! Ne kreativno drogiranje... (ne kazem da drogiranje moze da bude kreativno, jer to je (poznato mi je) zabranjeno reci na ovom pdf., iz meni nepoznatih razloga.)

Poslednja izmena:

Back