Sex i anonimnost

Ja sam bio jednom u grupnjaku i ni meni nije nesto.Probao i kraj.Vise volim odvesti curu na more,sve lepo po propisu,uljudno ponašanje,naravno uz obostran korektan odnos,miran bez trzavica,svadja.Druzenje ma sve fer....ali bez obaveza.Ali izrodi se sranje ako ne klimaš glavom, uvek u životu.99% je tako.

Svaka cura bezi od lošeg odnosa ali ako si korektan odmah bi bila u vezi i to je prirodno.Ali bez uvrede svakoj dami,curi,zeni svaki suzivot se pretvori u pakao.Zato svak u svoju kucu i neutralno druzenje.Cudna su vremena dosla.Svak te pljuje i da si najbolji i najkorektniji.Prijavljuje komsiluk policiji bez razloga,svak izmislja gluposti ako ne teras vodenicu na njegov mlin.I zato anonimnost majka Mara.

Jeste malo idiotski i kruto sve to i ta priča ali mora se čovek zastiti.
Dogovoreno.Naravno.Gde ima takvih zena?

Oprosti ali ne kapiram, muškarac se mora zaštititi od žene???
:fdlan:

ovako zamišljam muškarca koji se štiti od žene, s dva opasna kučeta i pufnastim papučama
zlu ne trebalo, ima on i dečka da ga štiti od žena, mucek se zove Gurovic :lol:

1691155858210.png

Oprosti ali ne kapiram, muškarac se mora zaštititi od žene???
:fdlan:

ovako zamišljam muškarca koji se štiti od žene, s dva opasna kučeta i pufnastim papučama
zlu ne trebalo, ima on i dečka da ga štiti od žena, mucek se zove Gurovic :lol:

Pogledajte prilog 1389605

a koliko ga kais ovde priznaj da si otvorila FanPage umesto njega i da te placa :mrgreen:

pocecu da ga kopiram sa stilom papuca koje nosi :hahaha:

Danas postalo pozeljno da je sve anonimno a posebno u sexu.Ne zna gde zivim,ne znam gde zivi i miran san...
Posteno da ne moze postenije.
ako se obadvoje s tim slazu, zasto ne, svako ima svoje razloge, ja sam za :)
znam i da neke zene jesu, neke su u nekim vezama ili braku a partner ih seksualno ne uzbuduje i ne zadovoljaa, neke su same, neke mogu svrsiti iskljucivo i samo na penisu, neke zele naprosto probati jos nesto...dugacak je niz , svako je osoba za sebe, u nacelu podrzavam

ako se obadvoje s tim slazu, zasto ne, svako ima svoje razloge, ja sam za :)
znam i da neke zene jesu, neke su u nekim vezama ili braku a partner ih seksualno ne uzbuduje i ne zadovoljaa, neke su same, neke mogu svrsiti iskljucivo i samo na penisu, neke zele naprosto probati jos nesto...dugacak je niz , svako je osoba za sebe, u nacelu podrzavam
ti si uvjek za

pozitivan duh

Back