не тражим мужа
Veoma poznat
- Poruka
- 10.047
Anonimni partnerOpasnost uvek postoji ali je procentualno mnogo veca od onih koje poznajemo,koji nas poznaju nego od anonimnih partnera.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Anonimni partnerOpasnost uvek postoji ali je procentualno mnogo veca od onih koje poznajemo,koji nas poznaju nego od anonimnih partnera.
Anonimni partner![]()
Betmenja mislim da bi on stavio i neku masku onako zbog anonimnosti![]()
ma to samo može na moru, negde na putovanju, jednom negde u gradu. Zaista kao na filmu.A ja bih volela da mi neko objasni
Kako npr da se ljudi vidjaju pola godine anonimno
U kom to crtanom filmu ima
Daleko sam od nauke ali blizak praksi.ti to onako odokativno?![]()
Jednom je ONSma to samo može na moru, negde na putovanju, jednom negde u gradu. Zaista kao na filmu.
baš to, svaki spoj drugi lik, te Betmen, pa Supermen, pa Dilan doggy... sve je dobro dok ne dođe Ken u ružičastom onda se anonimno ne zna ko će kogaBetmen![]()
Na primer,makazama mi je zena grebala vrata i molila da je pustim u stan a razlog je,nije u pravu ali da joj po treci put oprostim i kresnemo se kao da se nista nije dogodilo.Oprosti na iskrenosti.molim te objasni mi koja je opasnost od onih koji nas poznaju i koje mi poznajemo?
Ti si zapravo traumiranNa primer,makazama mi je zena grebala vrata i molila da je pustim u stan a razlog je,nije u pravu ali da joj po treci put oprostim i kresnemo se kao da se nista nije dogodilo.Oprosti na iskrenosti.
Na primer,makazama mi je zena grebala vrata i molila da je pustim u stan a razlog je,nije u pravu ali da joj po treci put oprostim i kresnemo se kao da se nista nije dogodilo.Oprosti na iskrenosti.
Imas pravo na misljenje.Mislim da decko brka ONS sa pojmom partnera
Da otvorimo novu temu,na primer,pogresni partneri ili lose procene ili.oprosti ali trebao si procijeniti s kim se upuštaš u odnos ponašanje koje opisuješ baš i nije normalno najblaže rečeno
mislim da bi to imalo više smislaDa otvorimo novu temu,na primer,pogresni partneri ili lose procene ili.
To sad moze, kad je internet. Ima zena koje samo seks interesuje.pokušavam zamisliti kako izgledaju te žene o kojima pišete![]()
Mozes komunicirati sa osobom mesecima, a da ne znate ni kako se zovete.ne razumijem poverenje,sigurnost,bezbrizan sex možeš imati s osobom koja je potpuno anonimna? Znači vjeruješ osobi koju ne poznaješ da je zdrava fizički i mentalno i da će sex biti bezbrižan?
Moze i u bgd, samo ne smem da otkrivam podatke.ma to samo može na moru, negde na putovanju, jednom negde u gradu. Zaista kao na filmu.
Kao onepokušavam zamisliti kako izgledaju te žene o kojima pišete![]()
Ako curu dobro izjebes ima da celi Bg zna za to.I jos ako si u drugoj vezi ima da ti je sjebe.Djaba ti diskrecija.I jos ako sam kojim slucajem zivis vec se svaka useljava.Hotel i anonimnost zakon.Mogu cure pricati svasta,komentarisati vas sa drugaricama,hvaliti se ili zaliti ali jedno znajte,cenice anonimnost i diskreciju i postovati vas radi toga zauvek
Ni u snu otkrivat ni ime ni maticni broj.Ima policiji da te prijave za silovanje ako nije po njenom.Malo se salimo ali zajebite vi radnju.Moze i u bgd, samo ne smem da otkrivam podatke.
Necemo o prostituciji.Pustite to.Pricamo ovako za ljude od krvi i mesa na sta su sve sposobni.Zene ponajvise ako ne dobiju ono sto zele.Zato maticni broj,broj stana naselja izdavati oprez.Ima ih svskakvih na sve spremnih.Ako se nije udala a stara od 30/35 tu treba bas biti oprezan.Nazoves oglas
Platis je
I ne znas ama bas nista o njoj nit ona o tebi
A nece nikome ni spomenuti jer je bas zabole i samo si jedan od
E to je anonimnost
Pa izvoli
Ali ako je dobro izjebes ima da te gonja svaki dan.Iz dobrog sexa hoce brak jbg.Pa i sve drugo sto ide uz to.Ne zive po Bg Norvezanke i Svedjanke.Ipak su ovde cure za ozbiljne veze.To sad moze, kad je internet. Ima zena koje samo seks interesuje.
Ne bih rekao. Nimfe vole grupnjake.Ali ako je dobro izjebes ima da te gonja svaki dan.Iz dobrog sexa hoce brak jbg.Pa i sve drugo sto ide uz to.Ne zive po Bg Norvezanke i Svedjanke.Ipak su ovde cure za ozbiljne veze.
Haha haha to je ako ove po Bg smatras nimfama.Ima ih treba natrcat na takve ali i sa njima "maticni broj" i broj kucne adrese jok brate.Platim sve sto treba.Hotel,i na more sva cuda sveta.Ali ako zena zna sta si sta radis,gde zivis ima pakao da pravi.100 puta nemoj one pretvaraju u moj ako znaju gde zivis.Zgodna je ovo tempica ipak.Ne bih rekao. Nimfe vole grupnjake.