не тражим мужа
Veoma poznat
- Poruka
- 10.046
ImaVeze to nema ali u redu je,misli i tumaci po volji.
Ali ti ne kapiras nista
Mozes imati sasvim lep odnos sa nekim
I da znate svasta jedno o drugom
A da ne blebecete drugima o vasem odnosu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ImaVeze to nema ali u redu je,misli i tumaci po volji.
Tako je.Ima
Ali ti ne kapiras nista
Mozes imati sasvim lep odnos sa nekim
I da znate svasta jedno o drugom
A da ne blebecete drugima o vasem odnosu
Potpuna anonimnost je poverenje,sigurnost,bezbrizan sex u smislu,nasa noc nece biti tema sa ortacima ili drugaricama uz prvu jutarnju kafu.
Pa ja citam i ne verujemne razumijem poverenje,sigurnost,bezbrizan sex možeš imati s osobom koja je potpuno anonimna? Znači vjeruješ osobi koju ne poznaješ da je zdrava fizički i mentalno i da će sex biti bezbrižan?
Razumem da ne razumes,vece probleme ce ti napraviti neko koga znas,ko te zna,bice emotivniji,opasniji po tebe nego neko koga ne poznajes i ko te ne poznaje,minut posle ste dva sveta.ne razumijem poverenje,sigurnost,bezbrizan sex možeš imati s osobom koja je potpuno anonimna? Znači vjeruješ osobi koju ne poznaješ da je zdrava fizički i mentalno i da će sex biti bezbrižan?
Bitno da si se nasmejala,da ti nije dosadno.Pa ja citam i ne verujem
Cuj intimnost i anonimnost su kod njega ruku pod ruku![]()
UopsteBitno da si se nasmejala,da ti nije dosadno.
biram društvo i nikada mii nije nikakav problem napravio onaj koga znam nego upravo suprotnoRazumem da ne razumes,vece probleme ce ti napraviti neko koga znas,ko te zna,bice emotivniji,opasniji po tebe nego neko koga ne poznajes i ko te ne poznaje,minut posle ste dva sveta.
Ostace pitanje bez odgovora.Sad se setih, možda sam i pisala, jedan tip sa kojim je trebalo uživo da se vidim kada sam ga pitala gde radi napisa u vodovodu. To je bilo kratko online upoznavanje, ali čovek to napisa. I predstavio se imenom i prezimenom. I ja lepo pre nego ćemo se videti prijateljicu koja radi u Vodovodu na viskoj poziciji pitam za tu i tu osobu, ona stavi u pretraživač i kaže nema takvog zaposlenog od njih 3000. hehe
I sa pre nego ćemo se videti kažem mu ja a raadiš u vodovodu? kaže da već dugo. Pa kako onda te nema na spisku zaposlenih? Kaže kako znaš. Pa imam prijateljicu tamo. ...tišina i tajac par sati... Posle se javi izvini najbolje da otkažemo. Kažem a što hahahah, pa kaže neće nikada biti poverenja između nas. Aham, napisa ja. i tako.... e sad da li je on hteo biti anoniman ili je samo lažov?![]()
LazovSad se setih, možda sam i pisala, jedan tip sa kojim je trebalo uživo da se vidim kada sam ga pitala gde radi napisa u vodovodu. To je bilo kratko online upoznavanje, ali čovek to napisa. I predstavio se imenom i prezimenom. I ja lepo pre nego ćemo se videti prijateljicu koja radi u Vodovodu na viskoj poziciji pitam za tu i tu osobu, ona stavi u pretraživač i kaže nema takvog zaposlenog od njih 3000. hehe
I sa pre nego ćemo se videti kažem mu ja a raadiš u vodovodu? kaže da već dugo. Pa kako onda te nema na spisku zaposlenih? Kaže kako znaš. Pa imam prijateljicu tamo. ...tišina i tajac par sati... Posle se javi izvini najbolje da otkažemo. Kažem a što hahahah, pa kaže neće nikada biti poverenja između nas. Aham, napisa ja. i tako.... e sad da li je on hteo biti anoniman ili je samo lažov?![]()
Znaci nisu ti nepoznate kombinacije sa anonimnima.biram društvo i nikada mii nije nikakav problem napravio onaj koga znam nego upravo suprotno
ne pričamo očito o istim stvarimaZnaci nisu ti nepoznate kombinacije sa anonimnima.
I ne bi se dohvatila negde na moru sa nepoznatom osobom?ne pričamo očito o istim stvarima
ako je kombinacija popiti kavu ili popričati, onda nisu
ali ako je kombinacija sex onda jesu
I ne bi se dohvatila negde na moru sa nepoznatom osobom?
Ali imate kondom?ne bi, zdravlje mi je na prvom mjestu tako da nema šanse![]()
Izvini,na temi ljubav i sex ja o sex kombinacijama,pice,dva,pogled,trece pice zajednicko,sex,bezbrizan,siguran,opustajuci a ujutru novi dan,ja o tome.ne pričamo očito o istim stvarima
ako j ekombinacija popiti kavu ili popričati, onda nisu
ali ako je kombinacija sex onda jesu
Mogla bih jedno veceI ne bi se dohvatila negde na moru sa nepoznatom osobom?
To je tacnokondom ne štiti od svih bolesti![]()
Ima onaj film Opasne vezeRazumem da ne razumes,vece probleme ce ti napraviti neko koga znas,ko te zna,bice emotivniji,opasniji po tebe nego neko koga ne poznajes i ko te ne poznaje,minut posle ste dva sveta.
Opasnost uvek postoji ali je procentualno mnogo veca od onih koje poznajemo,koji nas poznaju nego od anonimnih partnera.Ima onaj film Opasne veze
Taj mi je ulio jezu u kosti još kada sam bila klinka heheh
ti to onako odokativno?Opasnost uvek postoji ali je procentualno mnogo veca od onih koje poznajemo,koji nas poznaju nego od anonimnih partnera.
molim te objasni mi koja je opasnost od onih koji nas poznaju i koje mi poznajemo?Opasnost uvek postoji ali je procentualno mnogo veca od onih koje poznajemo,koji nas poznaju nego od anonimnih partnera.