Sex bez obaveza koleginicom/kolegom

• Začetnik teme Začetnik teme Lens
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ako ste u stanju ostati "hladne" glave u svemu tome, onda zasto da ne?!
Ali to je prava rijetkost! Obicno jedno uvijek zeli nesto vise od obicne aferice, ili se svadja na "emotivnom" polju manifestuje kroz posao!
Imala sam jednu afericu sa dragim mi kolegom, ali nekako smo i ja i on uspijeli da to "podignemo" na visi nivo pa da se to uopste ne odrazava na posao , a ni na emotivni zivot-on je imao djevojke u medjuvremenu, i ja momka - tad se nismo vidjali,ali smo bili bas u ok odnosima! Ma nesto kao prijatelji koji se povremeno ,kad im dodje, kre*nu! I uvijek smo jedno za drugo tu kad nam iskrsne neki problem! Znam da mogu da racunam na njega , a i on na mene!Ali i to je sve moguce sto smo i jedno i drugo svjesni da smo toliko psihom razliciti ( iako se fizicki bas privlacimo! ) da ne bi uspjeli da funkcionisemo ni u jednoj "ozbiljnijoj" vezi!

Ja sam sef u jednoj firmi, imam dosta koleginica kojima od moje ocene zavisi plata. Dosta njih flertuje i nudi se ali verujte mi ne smem ni da pipnem. Imas moc a ne mozes nista da uradis !? Uzas

Ajmo ljudi ANKETA:

Pedja je digao temu iz mrtvih da bi nam saopštio

a) da je šef u firmi
b) da ne zloupotrebljava službeni položaj (zlu ne trebalo, u slučaju da neko od ovih iz saveta za borbu protiv korupcije i zloupotreba službenog položaja visi na Krsti)
c) dozlogrdila mu neyebica pored toliko dobrih riba na šljaci, pa ovde traži podršku za buduća nedela i savete iskusnih srcolomaca kojima forum obiluje

Back