SEX BEZ LJUBAVI

Iskustvo mi govori da se desavao mnogo bolji sex bez emocija, nego sa njima...ljubav nije nikakav preduslov za dobar sex, njena uloga je za pre i posle istog znatno vaznija...

Vidi se da si iskusna ...tacno je da sex bez emocija nekad zna da bude extra.(opusteno...cool...bez predrasuda..ect...probas svasta sta ti padne na pamet...)

..ali dobar sex sa curom koju sam voleo nemoze da zameni nista...
bilo pre dosta godina ..jos se secam svakog detalja...kako dise...kako mirise...ruke... vrat..usta...ILUZIJA.....the best....ikada...:dash::dash::dash::dash::dash:

pa nije. ali ljubav dolazi posle, ako uopste. kad bih cekao ljubav da bih se oplodio oh, ko zna kad bih... inace, sta ljubav, kakva ljubav, odnosno kakav ljubav i sex, to nema veze jedno s drugim, 90% sexa mozda i vise dolazi pre ljubavi, plus sex mislim uslovljava ljubav, od sexa se pocinje dragi dedamrazovici, nisu vas lepo naucili u skoli o tome :-)

pa nije. ali ljubav dolazi posle, ako uopste. kad bih cekao ljubav da bih se oplodio oh, ko zna kad bih... inace, sta ljubav, kakva ljubav, odnosno kakav ljubav i sex, to nema veze jedno s drugim, 90% sexa mozda i vise dolazi pre ljubavi, plus sex mislim uslovljava ljubav, od sexa se pocinje dragi dedamrazovici, nisu vas lepo naucili u skoli o tome :-)

ne pocinje se od sexa, vec od gledanja, slusanja, tananih unutrasnjih osecaja, pa tek onda.....

ne pocinje se od sexa, vec od gledanja, slusanja, tananih unutrasnjih osecaja, pa tek onda.....

dobro, da, ali to jos nije ljubav, odnosno tako se pocinje sexxx :-) sex je osnova, pocetak, samo kad nas neko sexualno uzbudjuje mozemo da se zaljubimo - inace ljubav ne bi bila zdrava. volimo mamu, drugara, psa, kao deca zaljubljeni u roditelja ili komsinicu sto nam pravi kolace, ali odrasli zdravi ljudi se zaljubljuju sexualno valjda.

doduse ima tu nekih kojima se svidjaju nevino izlgedajuce sitne ribe (kao andjeo, etc) ali mislim da to je takodje nezdravo, mozda latentna pedofilija..? ja mislim, kao automehanicar doduse, nisam psiholog, da sexualno zdrav i normalna muskarac moze se zaljubi samo u ribu koja ga sexualno uzbudjuje na prvom mestu a onda zbog sve ostalog.

seks bez ljubavi
znas sta
ljudi se prime na dobar seks
i onda to sto im struji niz telo kapiraju kao ljubav
i kazu Tesla, ja te volim!
u stvari
nema pojma

i onda kao prosla ljubav
e brate Tesla, ne volim te vise.
nije ljubav nego strast
pa sve splasne

a iz ljubavi prave
bio je samo sa jednom osobom
i to mi je reper
i sad sve znam
nekada mislim da bas i nisam morala
toliko
da znam

nemoj da se ceses dobices osip
ja sam bre zapatila alergijsku reakciju na onu odvratnu prasinu na ortodoksima pre neko vece
i sad vucaram temperaturu i upalu grla
a mogla bih da vozim bajs, da setam Sashu..da se smejuljim na dechka
a ja sedim od nedelje u kuci
i vec se polako raspadam
lol
ni pivo nisam pila
ni cigarete zapalila
o zbogom svete!

Back