Sex berza,ljubav i sex

A joj... upoznavanje preko neta i nije bas pametna stvar... stekne se odredjena mentalna slika na osnovu ekrana, posle je pojacash uzivo .. nije to to... za ostvarivanje prvog kontakta, ok... ali za bilo kakvu dublju pricu i upoznavanje, samo uzivo.. ostalo je sve iluzija i dobrim delom projekcija onoga sto u malom mozgu zelite. Tvoj postupak a i "prisnu" vezu (kljucevi ...) ne mogu da opravdam, jbsh ti takvu vezu gde ja trebam da joj postavljam mine u iscekivanju da ce se saplesti...

Primetila sam da ljudi koji nadju partnera preko neta, posle se navuku i vrte se u krug, pa cak i kad nadju nesto zadovoljavajuce...mislim, ipak je net navlakusa, nesto poput droge...odoljevaju samo najjaci...:-P

Sto se mene tice, to ne bi bio razlog za nepovjerenje, nego naprotiv, samo jos jedan dokaz vise da smo jedno za drugo...
Ne vidim problem u tome da se covjek zeza na netu, iako je u srecnoj vezi...
I sama sam to radila... Radio je i on... Znali smo jedno za drugo... Pa sta?
Da smo kojim slucajem negdje naletjeli jedno na drugo, smijali bismo se kad bi to otkrili...

Sto se mene tice, to ne bi bio razlog za nepovjerenje, nego naprotiv, samo jos jedan dokaz vise da smo jedno za drugo...
Ne vidim problem u tome da se covjek zeza na netu, iako je u srecnoj vezi...
I sama sam to radila... Radio je i on... Znali smo jedno za drugo... Pa sta?
Da smo kojim slucajem negdje naletjeli jedno na drugo, smijali bismo se kad bi to otkrili...

..Nema flerta i zezanja uzivo, ali je sve dozvoljeno virtuelno?

Kako bi vi reagovali i kakjo ste vi odreagovali ako je takvih situacija i kod vas bilo
a sigurno ne bih bila odusevljena i verovatno bi prva reakcija bila kao tvoja, ali, sad je pitanje da li to sto ona radi ima uopste tezinu (ako sam dobro shvatila, ona je "tebi" rekla da je u vezi), znaci mozda bi to moglo da se shvati kao obican flert, a mozda i ne, u svakom slucaju ako nisi siguran sta je, to je zato sto je ne poznajes dovoljno, a onda nije ni trebalo da je proveravas.
mozda si ipak prenaglio. stvarno treba ljudima dati vise vremena i kredita, je l ona uopste zna sta si uradio?

Sta je to senjepa? I koja riba ce kao nekoga da smuva na senjepu i na lepe trepavice? Ne razumem. Mislis da je ova ovoga smuvala preko interneta tako sto mu je rekla da je ona u vezi? Ne mozes to da znas.To su samo neke tvoje ideje. Ima sto nacina na koji riba moze da smuva decka. Ne mora da znaci da je ona izabrala taj. A uostaom, to je nesiguran nacin.I kakav bumerang? To sa bumerangom uopste ne razumem. Sta bumerang???

Back