Sex, 14 godina ...hhh.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukratko, imam 14, upoznao sam jednu extra devojku (u svakom pogledu) .... Ona isto kao i ja ima 14, i hoce sex, a nevina je ! Inace, fizicki gledano, po meni je ona hah, nmg da kazem spremna, ali naprednija od svojih vrsnjakinja ... Sad, pitanje .... Da ili Ne ????

Cemu ovo pitanje ako ti hoces i ona hoce i vi to mozete?Znaci da..inace,moje neko misljenje je da je to rano i pitam se kakva je to devojka ..i to jos 95 godiste:hahaha:..al ako to oboje zelite ne vidim razlog negiranju!

Imam druga, koji ima mnogo para, i ***** se neke loze na njga zbog toga, on je ***** od 11e, i nista mu ne hvali ....;)
*Fali
Nisam ni mislio da ce mu faliti nesto u fizickom smislu vec u mentalnom, psihickom
Ja ti kazem, ako mislis da NISI spreman nemoj da se upustas u te vode jos ako mislis da jesi pici pravo!
Jebi al' koristi zaštitu.
Pazi da poslije se ne odrazi loše na tebe u psihološkom smislu, tjelesno nema šta.
:ok:

Ono sto sam reko u prwom postu da je extra ta devojka, mislio sam fizicki ..xD Inace je vaKur, a kako kaze zaljubila se, pa zato hoce da se krese ........:P

Taj epitet i nevina u istoj rečenici. :S

A i ti.
"Dao" bi jedinu nevinost kojoj imaš nekoj za koju imaš tako visoko mišljenje. :/
Pfff, šta nas pitaš, te stvari se rešavaju u glavi same.
Ne treba ti naša potvrda ni za šta.

Uverenja sam da svako ko dodje na forum, eeeej, na forum i pita da li treba da spava sa dečkom/devojkom treba da pričeka duuugo još.
Smislite se prvo u glavi, snosite posledice, kojih mora biti u tom uzrastu, psihičkih ponajviše što Limun reče, pa onda imajte odnose.

Može biti i ***** nevina :lol:

Mada, očigledno da se nema odraziti na nju šta loše, dok to želi... Ja sam tih godina samo želio da presjedim čitav dan ispred računara, na seks ni pomislio nisam... Prvi put sam pomislio samo šesnaest, sedamnaset, kad sam bio dovoljno zreo za posledice istog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back