Sex, 14 godina ...hhh.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тачно..... е то је донела америчка "култура", и то и сва остала г.вна, стока....

Pa o tem ti zborim !!!

Sad jos treba da dodje neka djevojka i da kaze: ''Kriva je americka kultura sto sam ja k*rva.'' :hahaha:

Ozbiljno, ako je neka djevojka takva, niko joj nije kriv osim ona sama, a postoji i dosta krivice njenih roditelja, jer kucno vaspitanje je veliki faktor u tome kakvo ce ti dijete biti kad odraste.

Sad jos treba da dodje neka djevojka i da kaze: ''Kriva je americka kultura sto sam ja k*rva.'' :hahaha:

Ozbiljno, ako je neka djevojka takva, niko joj nije kriv osim ona sama, a postoji i dosta krivice njenih roditelja, jer kucno vaspitanje je veliki faktor u tome kakvo ce ti dijete biti kad odraste.

Naravno, roditelji su 90% krivi, ali morash priznati da su krivi pomalo i trendovi sa zapada, i to nikako ne moze da bude neposredno, nismo na to mislili, nemoj sad da bukvalizujesh...

Ma samo napred, za dve godine, kad je bude iz*ebo ceo grad, bicesh ponosan da kazesh "Ja sam joj bio prvi!!"...Jer ona ochigledno nishta drugo nije nego k*rva u usponu...Kao i 80% danashnjih klinki...

a ku.rvu će boleti pi.zda i za 1. i 101, imace nekog krimi sponzora i uzivace... inace, tema: prosta stvar - 1. jel ti hoćeš, 2. jel ona hoče, 3. jel imate s čim, 4. jel znate kako, 5. jel znate kako da se čuvate; ako si odgovorio na sva pitanja sa DA, onda na posao, nemate šta da izgubite, obično prvi put i bude traljav i prođe još do drugog puta... gratis sto se isto godiste i oboje "nerspakovani"... kuš bolje...

Само се ти кези, тачно је то што говориш, али мислиш ли да америчка "култура" нема никаквог утицаја....

Ma samo napred, za dve godine, kad je bude iz*ebo ceo grad, bicesh ponosan da kazesh "Ja sam joj bio prvi!!"...Jer ona ochigledno nishta drugo nije nego k*rva u usponu...Kao i 80% danashnjih klinki...
Takve i jesu samo za to...Al' dobro će poslužiti,šta ima veze.:whistling:Kad već pominjete (ne)korišćenje zaštite setio sam se razlike između žene i šljive:"Šljiva prvo rodi pa je treseš a ženu prvo treseš pa rodi".:hahaha:

P.S.Ne znači da sam promenio mišljenje.Mlade i nevine devojčice željne kobasice su ponuda koja se ne odbija.

Само се ти кези, тачно је то што говориш, али мислиш ли да америчка "култура" нема никаквог утицаја....

Ima, ali znas za koga? Za onoga ko je, da izvinete svi, j***n u mozak.

A djevojaka koje su postene pod znacima navoda je bilo i prije americke kulture, i to takodje u velikom broju, i bice ih posle uticaja iste.

Ima, ali znas za koga? Za onoga ko je, da izvinete svi, j***n u mozak.

A djevojaka koje su postene pod znacima navoda je bilo i prije americke kulture, i to takodje u velikom broju, i bice ih posle uticaja iste.

Е то је као папир без упаљача, данашњи тренд је упаљач....
Не кажем јам било је таквих ио раније, али је данас мноооого више (и биће их више).

Ukratko, imam 14, upoznao sam jednu extra devojku (u svakom pogledu) .... Ona isto kao i ja ima 14, i hoce sex, a nevina je ! Inace, fizicki gledano, po meni je ona hah, nmg da kazem spremna, ali naprednija od svojih vrsnjakinja ... Sad, pitanje .... Da ili Ne ????

J.bt pa to je 7. razred...
Ja tad nisam znao ni da poljubim ribu kako treba, a danasnja deca vec prave egzibicije u krevetu...
Ne vredi, zaostao sam, skroz... :rumenko:

Е то је као папир без упаљача, данашњи тренд је упаљач....
Не кажем јам било је таквих ио раније, али је данас мноооого више (и биће их више).

Koliko ih je bilo ranije, to ne mozes da tvrdis sa sigurnoscu iz razloga sto se ranije nije ovako otvoreno razgovaralo o tome kao danas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back