Ja sam imao 14 kad sam krenuo u srednju....
ali si te godine napunio 15
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JEPali si te godine napunio 15
Sta bre..Amerikanac?
Sta bre..
pa Ameri kreću ranije u školu
i deca iz slovenije![]()
I deca iz Bosilegrada..
pa deca iz slovenije stvarno krecu jednu god. pre nas kao i ona iz nemacke,francuske,austrije i da ne nabrajam vise[/QUOTE
Znam....Sta se lozis.....Ocigledno nisi slusala klip
pa deca iz slovenije stvarno krecu jednu god. pre nas kao i ona iz nemacke,francuske,austrije i da ne nabrajam vise[/QUOTE
Znam....Sta se lozis.....Ocigledno nisi slusala klip
o.k
Ukratko, imam 14, upoznao sam jednu extra devojku (u svakom pogledu) .... Ona isto kao i ja ima 14, i hoce sex, a nevina je ! Inace, fizicki gledano, po meni je ona hah, nmg da kazem spremna, ali naprednija od svojih vrsnjakinja ... Sad, pitanje .... Da ili Ne ????
Ja sam napunio 14 pre 2 nedelje ....![]()
Ja sam napunio 14 pre 2 nedelje ....![]()
ne razumem sto ovde postavljas pitanje....valjda sam mozes da rezonujes ono sto zelis ili ne tj jesi li spreman na to....
Што значи да сад треба да идеш у осми, је л'?
Па знаш шта, јест' мало рано....Али ако вам се *ебе обома, шта кога питаш, то је ваљда већ решена ствар.....
Ауууууу бре, ал' је ова данашња омладина напредна, бојим се остаћу девица за цео живот![]()
Ma postavio sam cisto onako bzvz, neki savet tu i tamo dobro dodje, uostalom da vidim sta ljudi kazu, sta misle i tako to.....![]()
Ukratko, imam 14, upoznao sam jednu extra devojku (u svakom pogledu) .... Ona isto kao i ja ima 14, i hoce sex, a nevina je ! Inace, fizicki gledano, po meni je ona hah, nmg da kazem spremna, ali naprednija od svojih vrsnjakinja ... Sad, pitanje .... Da ili Ne ????