Finansiranje Srba na Kosovu nije sa tačke tvog gledišta niti iz razloga tvoje zlobe.Već jedini način da se očuva ono malo Srba na Kosovu jer ako ih ne bude ni Srbije na Kosovu više nikada biti neće.Za razliku od tebe ja u Srbiji imam adresu, dobijam i glasacke listice za lokalne izbore u Srbiji (ti ih dobijas za lokalne izbore na Kosovu, na dva jezika, albanskom i srpskom), placam i dan danas poreze republici Srbiji a ti ih placas Kosovu. A posto je jel'te, po tebi, novac nebitan da Srbija vas na severu Kosova prestane da finasira? Koliko bi ste opstali? 3-4 dana? Odustali biste od "srpstva" i postali lojalni gradjani Kosova, naucili biste albanski i forumasili po njihovim Krstaricama..
A te price da bi ste vi nekoga zgazili da samo imate pravoga vodju a ne danasnjeg izdajnika samo govori koja si ti preispoljna naduvana spodoba, imali ste priliku od 1991-1999, imali ste pravog vodju, tesko naoruzanje, odresene ruke pa nista od toga na kraju niste iskoristili nego ste porazeni. Ti si kao one spodobe koje se naduvane jeftinim alkoholom hvale ispred seoskih podruma pica: "Da me niste drzali y.e.b.o bi mu ja majku". Da dodje do nekog novog puskaranja ti bi sutra bio prva izbeglica u Nisu i odande kuckao na Krstarici 5 tema dnevno kako vas je izdao preCednik i ceo srpski narod.
Poslednja izmena: