Severina: Tadić voli moje pesme

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/225870/Severina-Tadic-voli-moje-pesme
HRVATSKA ZVEZDA OTKRIVA DA JE SRPSKI PREDSEDNIK NJEN FAN
Severina: Tadić voli moje pesme

18059_zabfrizura-2004_f.jpg

Severina: Tadić zna sve što sam pisala
Srpski predsednik Boris Tadić je pričao vrlo pohvalno o vama, a potom ste ga upoznali na prijemu kod predsednika Ive Josipovića. kakvi su vaši utisci?
- Iznenadilo me je kada je rekao da voli pesmu „Šta me sad pitaš šta mi je“. Ali, kasnije sam shvatila. U njegovoj ekipi je i Srđan Šaper, nekadašnji član „Idola“, a i sam je nešto svirao. Iznenadilo me je i to što je znao da sam ja napisala tu pesmu. To mi je veoma pozitivno. I Brega mi je to rekao u našim prvim susretima, tačno je znao što sam sve pisala, a isto je rekao i Đorđe Balašević kada smo se upoznali. Sve me je to čudilo.

Planirate li vi i Slavko u 2011. “korak dalje”?
- Na nedavnoj promociji DVD-a „Tridesete“ Miroslav Lilić mu je rekao da je dosta sa mnom bio ilegalno i da je vreme da to legalizuje.

Šta mu je Slavko na to rekao?
- To su njihove muške priče. Ja sam, kao prava hanuma, stajala sa strane dok su se Slavko i Miro dogovarali. Kao one mudre žene što ništa ne govore (smeh). Lilić predlaže svadbu kod njega u Siveriću, a to su moji krajevi. A Slavko je rekao: “Dobro, šta ću, volim je pa može i Siverić.”

Mnogi komentirišu kako u poslednje vreme izgledate prilično zadovoljno i mirno, kao da je sve selo na svoje mesto?
- Joj, to nije dobro. I to kažem zato što volim ljude koji posrću!

Volite li to posrtanje osetiti i na vlastitoj koži?
- Ne bih mogla biti tako mirna da nisam posra.., da mi se nisu događale razne stvari u životu.

attachment.php

Back