Insolitus
Aktivan član
- Poruka
- 1.310
ne mogu da se setim...davno je bilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na drugo citanje
...
mozgovi....
Sta ti nas zekis?
Evo ja se secam negde u 6-om osnovne. Ladno sam zamisljao ... znam i sta al necu da ti kazemi tako jednu noc malo busio dusek u krevetu
i nista... I sledece noci.. ma meni ono juce bilo lepo aj ja to opet... i onda... bljuzg...
I onda ideja "a to je to znaci o cemu svi pricaju"
![]()
Eto ti secam se i sta sam mislio cak...![]()
ako mozete da se setite, napisite sta ste pomislili kad ste prvi put masturbirali...![]()
Npr. moj drug je mislio da samo on to radi i da je izmislio nesto novo
ja sam bila u slicnom fazonu..![]()
ako mozete da se setite, napisite sta ste pomislili kad ste prvi put masturbirali...![]()
Npr. moj drug je mislio da samo on to radi i da je izmislio nesto novo
ja sam bila u slicnom fazonu..![]()
tema je super!..
...al ja bi ako mogu da biram opet da resavam psihotest..![]()
Плавуша, којој сам заборавио име (ако сам га икад и знао), клечи на пешчаној плажи, умазана песком на осетљивим местима (брадавице и међуножје) с левом руком наслоњеном на кук и избаченом према леђима. Десна рука у коси. Зелене очи. Заузима две трећине стране, Горе десно текст о њој, а доле десно још једна мања сличица на којој лежи на боку...
Имао сам целу колекцију тих девојака тад...
Сећам се једне прелепе мелескиње...
А твој опис?
koja je brzina ne natovarene laste u letu?
Nisam to nikad radila.
...a to...ok.probaj moze bit ce ti se svidi..
![]()
od tad si heroj Zoro
Cure koje ne masturbiraju obicno mnogo i ne uzivaju u sexu i ne dozivljavaju orgazme uopste.Greota.... gde mi prodje zivot.
![]()
Slazem se!!! Uzivam i u jednom i u drugom!!!Cure koje ne masturbiraju obicno mnogo i ne uzivaju u sexu i ne dozivljavaju orgazme uopste.Greota.... gde mi prodje zivot.
![]()
Doktore, hvala na informacijama...![]()
Mikroskop?Pa molim i drugi put. Javite se u ordinaciju ponekad. Redovna rutinska kontrola.![]()