Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mirka,a gde nadje ovog misica?Uopste ne podseca na tebe...nekako je sav izgubljen i uplasen tvoja susta suprotnost :lol:

:evil: cuti tu zavaravam protivnika.
I vidis da ima pink pozadinu , gde ces vise .

Jel bre ....mene ste nasle da navlacite na chat :evil:, mene ????
Pa nisam ja ovde od juce , sram da vas bude , odavno ja imam titulu vodje bande chatera ...:rtfm:

Ajde sad razlaz ...i sutra da se vratite na teme ...mnogo ste se vi meni opustile od kad ja ne dolazim .

Kakva Kvinsi , ja cu vam glave doci cheterke nijedne ....:azdaja:
Svima pišem ukor , ako neko ima primedbu nek se vrati na stranu br jedan da vidi pravila igre.

:evil: cuti tu zavaravam protivnika.
I vidis da ima pink pozadinu , gde ces vise .

Jel bre ....mene ste nasle da navlacite na chat :evil:, mene ????
Pa nisam ja ovde od juce , sram da vas bude , odavno ja imam titulu vodje bande chatera ...:rtfm:

Ajde sad razlaz ...i sutra da se vratite na teme ...mnogo ste se vi meni opustile od kad ja ne dolazim .

Kakva Kvinsi , ja cu vam glave doci cheterke nijedne ....:azdaja:
Svima pišem ukor , ako neko ima primedbu nek se vrati na stranu br jedan da vidi pravila igre.

i tako...kazu ono sto su Rusi nasli u bunkeru i odfurali u Moskvu zapravo je...zenska lobanja...
realno, nekako je bilo i za ocekivati...:mrgreen:

drage moje dame, nemojte da budete bukvalisti i da se vredjate i durite ako ste opomenute.
nigde nisam rekla da se ne koriste smajliji, nego samo da ne preterujete sa upotrebom istih.
takodje, vise puta na temi je napomenuto da se ucesnici drze zadate dnevne teme, a slobodna tema, iliti chat, neobavezno druzenje je predvidjeno za petak. Bez obzira na to, nekoliko noci za redom, site ste se nachatovale van zadate teme i ja sam pocela da brisem. nema ljutnje, igramo po pravilima:cmok2::rtfm:

drage moje dame, nemojte da budete bukvalisti i da se vredjate i durite ako ste opomenute.
nigde nisam rekla da se ne koriste smajliji, nego samo da ne preterujete sa upotrebom istih.
takodje, vise puta na temi je napomenuto da se ucesnici drze zadate dnevne teme, a slobodna tema, iliti chat, neobavezno druzenje je predvidjeno za petak. Bez obzira na to, nekoliko noci za redom, site ste se nachatovale van zadate teme i ja sam pocela da brisem. nema ljutnje, igramo po pravilima:cmok2::rtfm:

:( Pih Kvinsi al si fina ....upotrebi bre pendrek sta su se one tu razmahale :mrgreen:

:worth::worth::worth:

I sad J.e.l.e.n.a , mm, fJaka i cek da vidim ko još tu chetuje nasiroko i naveliko sutra za domaci : svakA po 50 x da napise ....NIKADA VIŠE NECU CHATOVATI I PISATI STVARI VAN ZADATE TEME, OSIM PETKOM, KADA JE DAN PREDVIDJEN ZA NEOBAVEZNI CHAT.

50x pisano latinicom i
50x pisano cirilicom (ovo ni ja ne bi' znala:rumenko:)
skenirati i priloziti:lol:

@tema
mi na skajpu sa njegovim bratom a ja (kojoj se to inace stvarno jaako retko desava:rumenko:) 'okinem', ovaj moj pogleda u mene i pocne da se kida od smeha, a burazer pita 'sta to bi?':eek:

sve i da sam htela, nisam se mogla pred njima izblamirati...oni su hodajuca cudesa od ljudi kod njih nista nije blam
cak ni kada me svekrva uhvatila da umotana u carsav posle sexa idem u kupatilo

:zcepanje::zcepanje:
Их, Мирабел, исмејала сам се са тобом!

Ја нисам имала никакав блам пред мојим драгим, предуго смо били заједно и пре забављања и пре венчања...
Ми се тако добро знамо и толико добро слажемо, као да смо брат и сестра! (Време му је да добије зета!:rtfm:)

Али ме је он избламирао једном у ресторану. Дуго смо чекали конобара, а он нас промашује сваки пут. Ја нешто била дотерана, башбаш, права дама:andjeo:...
И дојади ми да чекам конобара, мој драги му дискретно маше, а овај не ферма.
Одједном, ја заглавим два прста у уста и звизнем жестоко! :eek: И то први пут у животу.
Не само конобар, цела сала погледа у мене, а ја и даље са прстима у устима, шокирана својим ,,подвигом''. И мој драги, да ме ,,оправда'', мртав 'ладан каже конобару:,,Извините, незгодна је кад се напије!'' :zcepanje:
Е, кад тад нисам у земљу пропала!!!

Ja sam pred vrlo vaznim gostima razbijala delove servisaa, ispadali mi iz ruke
Jednom sam pred nesudjenom devojom mm i svekrvom rekla - Sta hoces ti, ne znas kako sam ja ljubomorna!
Onda sam jednom iznela posluzenje koje je moja svekrva bila sakrila i rekla kako vise nema nista.... to je bilo super
A jednom sam i rekla pred teskim politikantima u kojoj je partiji bio mm, a to je bila kao neka tajna....
blamara sam, ali ne toliko, ovo se bar nadam....

Али ме је он избламирао једном у ресторану. Дуго смо чекали конобара, а он нас промашује сваки пут. Ја нешто била дотерана, башбаш, права дама:andjeo:...
И дојади ми да чекам конобара, мој драги му дискретно маше, а овај не ферма.
Одједном, ја заглавим два прста у уста и звизнем жестоко! :eek: И то први пут у животу.
Не само конобар, цела сала погледа у мене, а ја и даље са прстима у устима, шокирана својим ,,подвигом''. И мој драги, да ме ,,оправда'', мртав 'ладан каже конобару:,,Извините, незгодна је кад се напије!'' :zcepanje:
Е, кад тад нисам у земљу пропала!!!

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Tema - sa mojim sadasnjim muzem zabavljala sam se jedno tri-cetiri meseca.Sve je bilo super ali jedno vece ostali smo kod njega i naravno padne keks sto je sasvim normalno.Ali nije bilo normalno sto sam ja u sred keksa da izvinete prdnula :rumenka:
On se prvo ukocio,pogledao me i oboje smo prasnuli u smeh :rumenka:

mi na skajpu sa njegovim bratom a ja (kojoj se to inace stvarno jaako retko desava:rumenko:) 'okinem', ovaj moj pogleda u mene i pocne da se kida od smeha, a burazer pita 'sta to bi?':eek:

Nisam pred njegovima ali pred njim jesam... prvo zajedničko letovanje, i odlučimo da je došlo vreme da napravimo jedan ozbiljniji korak - da počnemo da prdimo jedno pred drugim... A ja kako na moru uvek dobijem zatvor, mučilo me to par dana, i osmelim se da prdnem i u trenutku shvatim da to toliko smrdi (od danima skupljane hrane) da sam se izgubila i histerično počela da vičem:''Izlazi napolje, izlazi napolje!''. On :eek: :eek: :eek: ne kapira šta je... ja ga izgurala na terasu :zcepanje: Jao koliko me bilo sramota... a meni se povraćalo koliko je smrdelo! Tek je posle kad je ušao u sobu shvatio zašto sam toliko paničila :rotf:

sve i da sam htela, nisam se mogla pred njima izblamirati...oni su hodajuca cudesa od ljudi kod njih nista nije blam
cak ni kada me svekrva uhvatila da umotana u carsav posle sexa idem u kupatilo

Ovo je bilo dobro. Sa svojim muzom sam zajedno od prvog razreda os. skole zajedno u odeljenju. Za svo to vreme bili smo rastavljeni samo tri godine. Bilo je bezbroj blamova ali trenutno ni jednog ne mogu da se setim, ali se jako zabavljam citajuci vase blamove. Tema je interesantna. Ako se setim nekog, vraticu se.:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back