Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako se slazete tema za sutra moze da bude : BEZ CEGA NE MOZETE i zasto...al :
- ne dolazi u obzir prica o muzu i deci
- idiotska nabrajanja tipa voda , vazduh , hrana...
- manite se sablona , ukljucite mozak i razmislite sta je to sto zaista morate da imate il koristite il sta vec , i cega se tesko odricete.

ja sam sakupljala postanske markice, mnogo mi je zao sto mi je kolekcija ostala u hrvatskoj jer mislim da sam imala neke retke primerke iz 18 i 19 veka.
inace, ne verujem da moze da se ubroji u hobije, ali mnogo volim sport. pratim i gledam skoro sve, i domacu i medjunarodnu scenu. I to jos negde od osmog razreda. :D

Скупљала салвете, значке, разгледнице...оно, док сам волела све што воле млади!

Писала дневник од своје дванаесте, пишем још увек повремено, али руком, не на компу.
Али то ми није хоби.
Можда ми је сад хоби бављење синдикатом. :sad2:

Покушавам да не дозволим да гори од мене одлучују о мојој судбини... :)

Lepo je kada se na čelu takvih organizacija nađe neko ko u to veruje i hoće da se založi za tz opštu stvar.
Kod nas sindikat se sveo na organizovanje proslava (osmi mart, Nova Godina, Dan fakulteta), a ranije na polutke francuska obrada:dash:
Valjda zato sve manje nas je u sindikatu, a to je zaista priznanje bar sa moje strane da nemam želju i volju da se rvem sa takvim problemima. Imam utisak kako god da uradiš, neko je nezadovoljan, a meni se ne ulazi u konflikte i rasipanje energije.

Moj hobi su ručni radovi: volim da šijem, pletem, heklam... i da skupljam čašopise na istu temu.:strika::sije:
Prava šteta što u našim školama nema više predmeta kao što su domaćinstvo i ručni radovi.:(

zato masa devojaka ne zna da zašije dugme, mada se tzo naravno i kući uči.

ja znam da vezem, pletem i heklam, ali to ne radim jer me nervira. Suviše sam živčana da bi satima sedela na jednom mestu i radila takav pipav posao, posao koji samo taj možeš da radiš, a ne najmanje dva-peglaš i forumašiš, gledaš tv i sl.Zato cenim svakog ko ima za to i ruke i živce.
Jedna moja koleginica kad je ljuta i besna sedne za mašinu, i sav bes izbaci šijući.
Stalno se smejem - da ja moram da šijem postala bi besna na sve.

Citam, pisem, forumasim, slusam muziku, malo se igram kritike, malo politike...To je moj hobi koji volim i bez cega ne bih mogla, mislim mogla bih (bez cega se ne moze a da to nije voda, vazduh i hrana? ) ali moj bi zivot izgubio na kvalitetu i pretvorio se u nesto sasvim drugo.
Umem da heklam ,ne znam da li se tako kaze i u Srbiji, mislim na kukicanje jednom iglom, umem da pletem ali lose, sporo i bez maste, umem da kuvam jako dobro, da razlikujem neko lekovito bilje i plodove, umem da od toga pravim cajeve, sokove, sirupe.
A ono sto nije moj hobi a za cim ceznem dugo, dugo i nadam se da cu uz to provesti starost su pcele. To je nesto sto volim od srca a bas nikakve uslove nemam da ih nabavim. :(

ne mogu bez kafe, jos lepse ako je popijem u zanimljivom drustvu...;)
ne mogu bez setnje oko Ade,bar 3 puta nedeljno,vec neko vreme...
ne mogu bez knjiga,
ne mogu bez muzike,cak i kad spavam...:)
na forum sam se prilicno navukla...:mrgreen:
ali ono sto je najvaznije ne mogu bez smeha,definitivno...
dan u kom se nisam nasmejala kao da se i nije dogodio:sad2:

ne mogu bez interneta..
kao prvo tako komuniciram sa najblizima..
u bilo kom delu sveta da su..
ukljucim skype..i hop..tu smo svi..
onda..tu su mi knjige...tu mi je muzika..
tu su filmovi i serije..tu su igrice..
razni sajtovi..na kojima mogu da nadjem skoro pa sve
sto me zanima..
tu prevodim tekstove..i decije domace zadatke..
tu mi je FB..
a tu ste mi i vi..:)))
da definitivno..ne mogu bez neta..

Ja sam mislila da ne mogu bez nekih stvarcica, da ne mogu bez inteneta... onda odem negde ili mi crkne kompjuter i shvatim da mogu bez svega toga. Ali, ne mogu bez tekuce vode i mogucnosti da odem u bioskop i pozoriste kad god hocu.

Shvatila sam da mogu skoro bez svega (mimo zabranjenih tema u mirkinoj napomeni)... i preživim, ali neka bude, bez:

kafe...
muzike...
šetnje...
dnevne doze šećera...
što reče carolina, i bez nečeg za skupljanje kose, meni je i olovka, koja završi kao štapić za kosu, dovoljna...
i ne mogu bez svojih sat vremena, samo za mene, makar i u 2h ujutru...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back