Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja čudna navika je što mogu satima da slušam muziku i da se krećem u ritmu iste.... i da mi ne dosadi.
Uopšte ne jedem mlečne proizvode još od malena, ne volim ih. Osim toga, sve ovo ostalo je krajnje obično
A da
I gotovo nikad ne koristim latinicu na tastaturi, eto sad da, ili koristim engleski ili ćirilicu

cek sada sam nesto procitala..kod vas..u cemu sam se prepoznala :)))
ja takodje mleko cedim kroz cediljku
jer na kajmak mi se povraca..
ali onaj tvrdi, kupovni...jedem..
i ja volim miris oho lepka i imalina..
i nemam okacene slike porodice na zidu..
btw..to mi je skroz..:roll:

Poslednja izmena:
  • Uvek, ali uvek, pri izlasku iz kuće se s vrata vraćam da proverim jesam li sve isključila... šporet, bojlere (u kuhinjii i u kupatilu)....
  • Biber koristim u nenormalnim količinama... jelo ne mora biti ni dovoljno slano, ali mora imati dosta bibera.
  • Skidam sav nakit i vežem kosu čim uđem u kuću.
  • Novine čitam od zadnje strane, bilo da su dnevne, nedeljne ili mesečne.
  • Crna hronika mi je omiljeni deo dnevnih novina, a politiku redovno zaobilazim.
  • Kad širim veš, na istom komadu odeće moraju biti iste štipaljke, i po boji i po obliku.
  • Palim TV čim uđem u kuću, i ako ništa ne gledam mora da je uključen, ne znam što. Čak ga najčešće stavim na mute i pustim muziku.

• Uvek, ali uvek, pri izlasku iz kuće se s vrata vraćam da proverim jesam li sve isključila... šporet, bojlere (u kuhinjii i u kupatilu)....
  • Biber koristim u nenormalnim količinama... jelo ne mora biti ni dovoljno slano, ali mora imati dosta bibera.
  • Palim TV čim uđem u kuću, i ako ništa ne gledam mora da je uključen, ne znam što. Čak ga najčešće stavim na mute i pustim muziku.

Takodje

Kad imam goste svaki put ako netko od gostiju(klinaca) udje u kupaonu za goste odem provjeriti da li je cisto iza njih, jer ipak ne bih volila da netko od mojih klinaca ili gostiju sjedaju na kapljice urina. Wc skoljku perem 2-3 puta dnevno cistom varekinom, iza gostiju obavezno.

Kad kuham nikad ne probam pa istom zlicom promjesam to jelo.

Ovo je, vaLda normalno. :think: Mada, videla sam mnogo domacica koje probaju jelo pa istom kasikom muljaju po jelu i odatle potice moja cudna navika, a to je da kod retko koga jedem. Narocito, kad se zadesim na nekom slavlju gde svi redom donose torte, odmah vidim domacicu kako prstom mulja po filu.:aha: Ne volim da jedem meso, a narocito kad ga ja pipkam dok je zivo, kad sednem da jedem samo mi to zivo ljigavo meso i krv pred ocima. :sad2:

E pa za neke normalno za neke i nije bas!
Moja susjeda je iskuhavala maramice svog muza u koje je pljuvao u dzezvi za kavu i tu istu dzezvu koristila normalno za kuhanje kave!
Srica nikad nisan pila kavu kod nje....uh dolazi mi muka, cini mi se da cu rigati, bljak!

-nemam televizor u kuci (i ne nameravam da to promenim)

-radio skoro da ne slusam. Jedino neke stanice gde pustaju samo muziku (bez "teksta" tj price voditelja) -alergicna sam na ton kojim vecina voditelja prica - ili je panican, ili sarkastican, ili partonizirajuci, ili bezobrazan, ili dosadan, ili 'zavodnicki', ili pun odusevljenja....

- ujutru ustanem dva sata ranije da na miru u tisini popijem kafu, doruckujem spremim se i tako. (sunjam se po kuci)

to za sundjere nije cudno, ja imam 4 u kuhinji (za sudove, za sudoperu, za sporet i plocice okolo, i za pod, i svi imaju posebno mesto).

-pričam sa psom, ponekad mu i pevam:heart:
-gledam u fasade i drvenariju na zgradama dok prolazim pored njih i razmišljam kako bi ih promenila
-kad prostirem veš, uvek prvo stavljam peškire, pa majice i na kraju gaće i čarape

Dobro da li vi shvatate da ste skoro sve latentne narkomanke: volite miris lepka, imalina, krema, nafte i benzina? :lol: Sad znam zasto spremate: njuskate ta sredstva za ciscenje a i ne znate kako drugacije da se birite protiv narkomanskih poriva :lol:

Ја само волим мирис бензина, ималина, нафте,лепка...али не користим средства за чишћење баш претерано. Хоћу рећи, више их миришем него што их користим. То значи да нисам латентна, него отворена наркоманка! А користи их онај ко риба... :)

Али све морам да помиришем, и шрафове, и јела, и пића, и одећу...све!

И никад не пробам јело које кувам, све додајем отприлике. (А одлична сам куварица и обожвам да кувам, само то није тема...:whistling:)

Уствари, немам чудне навике. Моје су навике скроз обичне, и ја сам једна скроз обична особа. :)

Ja imam skoro sve ove navike od svih ucesnika, od mirisanja, preko istih stipaljica, provere kucnih aparata pa do sredjivanja kuce pre spavanja. A ja nisam znala da je to cudno, cak ih nisam ni gledala kao navike, vise kao neku rutinu, valjda sam u tome ili takva celi zivot pa mi normalno.
Kad bih pisala o onome sto kod sebe smatram cudnim navikama mozda bi se protumacilo kao "malo vise" cudno pa radije ne bih... :)

• Novine čitam od zadnje strane, bilo da su dnevne, nedeljne ili mesečne.
  • Crna hronika mi je omiljeni deo dnevnih novina, a politiku redovno zaobilazim.
  • Palim TV čim uđem u kuću, i ako ništa ne gledam mora da je uključen, ne znam što.
potpisujem, samo od kada imam pse ne vraćam se da vidim da li sam zaključala jer i ne moram da zaključavam:mrgreen::mrgreen:

I jos nesto...
Volim da jedem nedopoceno meso... :) Mada je nekome to grozno, ja ne volim kad je meso skroz peceno, volim da je onako malo "zivo". :lol:
ja volim ne meso, no testo nedopečeno
čak i kad istina retko pravim rezance za supu (ili imam sreću da naletim kod svekrve kad ih ona pravi) dok su još onako vlažni volim da ih jedem
kad bi hhleb imao samo sredinu....mada to i uspevam jer ostali ukućani vole koricu

-pričam sa psom, ponekad mu i pevam:heart:
-kad prostirem veš, uvek prvo stavljam peškire, pa majice i na kraju gaće i čarape

ovo je sve potpuno normalno, pas je član porodice -čak im se obraćam sa sine i ćeri, a ne mora svi da gledaju u gaće, bolje u majsce:whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back