fjaka
Domaćin
- Poruka
- 4.230
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, ne. Neću te mrzeti. Mogu samo da ti zavidim na slobodi u bezazlenoj avanturi koju ja sebi nisam smela da dozvolim.
Moj moralni sud se ne svodi na tim postulatima kada su drugi u pitanju.
na zemunskoj pijaci
- vidi mama bebana kako kradeMoj sin kad je imao oko 2 god, onako, iz kolica, u prolazu pokupio 1/2l Bravona zemunskoj pijaci
Nisam ni primetila al moja cerka od 4 god pocela da vice- vidi mama bebana kako krade

Moj sin kad je imao oko 2 god, onako, iz kolica, u prolazu pokupio 1/2l Bravona zemunskoj pijaci
Nisam ni primetila al moja cerka od 4 god pocela da vice- vidi mama bebana kako krade

Evo bar nekoooooo potpunooo iskren i otvoren !
Али, пази малу!!!
Иначе, ја јесам чувала страже у неким акцијама, али сама нисам смела никад ништа да узмем. И даље мислим да је кукавичлук у питању, јер да су моралне вредности, не бих јела чоколаду кад ми је поклони другар, а знам да је мазнута...

Evo bar nekoooooo potpunooo iskren i otvoren !
p.s.(posle mene)![]()

, losu reputaciju imam nakon THE posta 

Je, je samo vas dvi!
Meni vec stizu poruke kako nece se vise sa mnom druziti, losu reputaciju imam nakon THE posta
![]()

bas mi te zao...navukle te urmasice da se odas
Je, je samo vas dvi!
Meni vec stizu poruke kako nece se vise sa mnom druziti, losu reputaciju imam nakon THE posta
![]()

Sta li sada radis? 

![]()
Fjaka, fjaka... Gde li ce ti dusa, zeno?
Pa ti si jos kao mala organizolava kradje...Sta li sada radis?
![]()

Kad sam imala oko 10 godina odlucim da predjem kod komsije u vikendicu da berem ruze.
Mi ih na placu nismo imali a ja sam iz nekog razloga zelela ruze u vazi.
I smatrala sam da je sasvim ok da posecem njegove kad on vec nije tu i svakako ce uvenuti.
Pa kad vec venu bar nek venu kod mene u vazi.![]()
Al bas u trenutku dok ja secem ruze komsija stize u vikendicu i zatice me na delu.
Nije mi rec rekao.
Ja sam objasnila sta radim on je rekao nema problema i usao u kucu.
Moj tata nije mislio da to nije problem.
Smatrao je to za kradju te da sam ja uhvacena na delu i tukao me je nekim prutom debelim ko palac i dugackim bar metar ipo sve dok nisam bila modra.
Bukvalno.
Danima nisam mogla da sedim kao covek na guzi a boga mi ni na preponama.
Od tad nista nikom nisam uzela bez pitanja , a ni ruze ne volim.
Kad god bi mi neko doneo za rodjendan buket ruza mene bi podsetio na te batine koje i dan danas pamtim.
A da stvar bude ironicnija, upravo moj tata mi za svaki rodjendan salje buket ruza u koje ih ima onoliko koliko godina slavim ...Verovatno se ne seca kako me je zbog njih tukao ...al ja se secam .

najgore je sto ti sad salje te ruzeTi si najveci bandit ovdje hahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahha, samo pocni vikat "kaj" i pomislcu da si ti moja frendica koja je organizirala kriminal hahahhahahahsrce malo...bas mi te zao...navukle te urmasice da se odas
![]()

![]()
Fjaka, fjaka... Gde li ce ti dusa, zeno?
Pa ti si jos kao mala organizovala kradje...Sta li sada radis?
![]()

Boze opicilo me danas!Ti si najveci bandit ovdje hahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahha, samo pocni vikat "kaj" i pomislcu da si ti moja frendica koja je organizirala kriminal hahahhahahah
Ja, hm, ja sad kradem uzdaheBoze opicilo me danas!
Ozbiljno: Nisam ja organizirala, nego Mara! Srica zivimo daleko jedna od druge,pa sam dobra i postena zena tko zna sto bi bilo da smo blizu

sicas se kad sam up[ala u koprivu i rasparala novi dzemper zbog tebe? 

![]()
![]()
Verovatno se i on seca, ali zeli da te potseti da vise ne smes to da radis...
Iz godine u godinu...![]()
Kaj velis? Sjecas se kad smo se upiskile i ti ja kad smo isli kod onog cike na trisnju?sicas se kad sam up[ala u koprivu i rasparala novi dzemper zbog tebe?
Jeco ne navlaci me na zlo![]()

![]()
![]()
Verovatno se i on seca, ali zeli da te potseti da vise ne smes to da radis...
Iz godine u godinu...![]()
Sve bi to bilo smesno tijana da nije tuzno.![]()

Je, je samo vas dvi!
![]()

Znaci Mirka i kod tebe bile za pamcenje?
Moje su bile, uh![]()