Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa naravno da jesu... bar većina ali neće priznati, nema šanse... pazi šta ti kažem... :lol::lol::lol:

Pa mozda si u pravuuuu cicak,slazem se i jaa....Al evoooo ja cu biti iskrena!
Jedina stvar koju sam drpila u zivotu bila je soljica za kavu iz lokala u centru....
stvarno nisam mogla da joj odolim;) ,crvene boje inace moje omiljene ,i nimalo me nije bilo
blam da je fino potkupim...
Eto najiskrenije,nemam cega da se stidim:)

evo i mog skromnog doprinosa eventualnoj temi koja se iskristalisala u postovanju sa jednom Džirlo djevojkom ispisnicom - ljubavni vikend romani. Sigurno je svaka od nas bar ponekad čitala iste, neke su godinama to radile.

Recimo slučaj moje sestre koja je negde u sedmom razredu na pitanje nastavniice šta su čitali u toku leta prijavila veći broje romana, istina nastavnici nepoznatih naslova i autora, ali brojka je bila impozantna.

a imalo bi šta da se priča

evo i mog skromnog doprinosa eventualnoj temi koja se iskristalisala u postovanju sa jednom Džirlo djevojkom ispisnicom - ljubavni vikend romani. Sigurno je svaka od nas bar ponekad čitala iste, neke su godinama to radile.

Recimo slučaj moje sestre koja je negde u sedmom razredu na pitanje nastavniice šta su čitali u toku leta prijavila veći broje romana, istina nastavnici nepoznatih naslova i autora, ali brojka je bila impozantna.

a imalo bi šta da se priča

Може и то. За прексутра.
Шта смо научиле из љубића!
Мени је то слатка тема,имам ихахај да пишем! :brus::brus:

Pošto je više od troje ljudi "ZA" temu o krađi, let it be.

Ukrala sam knjigu, a uopšte se ne kajem :lol:
Bila je to "Igra staklenih perli" koja mi je falila za neki moj zamišljeni komplet
Heseovih knjiga...
Ne znam kako se zove knjižara, ali je u sadašnjih Srpskih vladara, preko puta bioskopa.
A inače, to se desilo dok sam bila u srednjoj, recimo neka druga godina.

Pošto je više od troje ljudi "ZA" temu o krađi, let it be.

Ukrala sam knjigu, a uopšte se ne kajem :lol:
Bila je to "Igra staklenih perli" koja mi je falila za neki moj zamišljeni komplet
Heseovih knjiga...
Ne znam kako se zove knjižara, ali je u sadašnjih Srpskih vladara, preko puta bioskopa.
A inače, to se desilo dok sam bila u srednjoj, recimo neka druga godina.

Kad je neko maloletan racuna mu se samo cilj a sredstvo do cilja ni u kom slucaju, zato seti se neceg svezijeg ili ces i dalje ostati savrsena. :heart:

I ja glasam za krađu a repertoar mi je sirotinjski :(
A mislim da Mirka mora da aminuje...

Ja čekam Mirku...neću da pišem dva puta:manikir:

Me neeeee breee ne morate da cekate moj amin.
Jedino sa cim se ne slazem a verujem i vecina vas je onaj vid tema na koje sam rekla da stavljam veto.
Nemojte da me cekate , samo pišite :)

Ja imam tuznu pricu o kradji ruza al nemam vremena da pisem do veceras .
Cmok za sve :)

pa bilo je toga, nije da nije... :p
ne secam se prvih kradja, verovatno su bile zvake i cokoladice.
posle je dosla na red antikvarnica u knezu i knjizara u cetinjskoj. njih sam bas opeljesila. neverovatno koliko je to tada bilo lako, skoro da uopste nisu pazili. nisam imala love da kupim sve te lepe knjige koje sam zelela da procitam i da ih sacuvam.
onda je doslo na red prilepljivanje cena u samoposlugama. sa nekih jeftinih pasteta sam odlepljivala cene i lepila ih na skupa vina, klopu i sl. sve je to tada moglo. posle su ukapirali caku.
mislim da mi je najdrskija kradja bila u tunisu. drugarica i ja smo htele da posaljemo neke razglednice a ostale smo totalno dekintirane. maznula sam prvo razglednice, i kada smo ih popunile shvatile smo da nemamo markice. e onda sam otisla po markice :lol:
inace, kajem se zbog svega sto sam ukrala. tada nisam razmisljala da nekome izbijam pare iz dzepa, sve je vise bilo zezanje nego stvarna potreba. da mogu jos jedan zivot da prozivim ne bih ni sibicu ukrala.

Ја сам кукавица што се крађе тиче, била одувек.
Ни кад смо као клинци крали лубенице од чике који паркира трактор са приколицом испред зграде. Ни кад су моји другари мажњавали чоколадице у самопослузи.
Ништа никад нисам украла!
И мало се кајем због тога.
Има књига које никад нисам вратила у библиотеку. Али то није класична крађа, заборавила сам да их вратим.

I ja sam uvek bila kukavica kad su kradje u pitanju... Mozda zato sto mi je mama uvek pricala kako lopovi zavrsavaju (naravno, preuvelicavala je) :lol: ...
Jednom sam od komsinice ukrala kasetu. Cini mi se da je bio u pitanju neki americki tinejdzerski film. Imala sam oko 14-15 godina. Hiljadu puta sam joj trazla taj film da ga samo odgledam, al nikako nije htela da mi pozajmi... :evil:
I ja sam joj ga jednostavno ukrala :mrgreen:

Ah da, jednom sam Njujorku ukrala jednu solju sa nekim bezobraznim natpisom koju tata nije hteo da mi kupi... :rumenko::lol:
Ali tata ju je odmah vratio, tako da se ova kradja ne racuna...:mrgreen:

Svoje prve i poslednje kradje se i dan danas dobro sjecam. To je bilo u obdanistu znaci imala sam oko pet godina i tek sam krenula u isto. Cijeli dan sam se vrtila oko nekog ili necijeg sjaja za usne onaj u staklenoj bocici sa kuglicom, na kraju sam ga strpala u svoj Sara Kej kofercic u ormaricu i cijeli dan sam se osjecala neprijatno :rumenko:
Kada sam dosla kuci nije ga bilo :eek: Da li su me vaspitacice skontale ili su nam svima pretresale stvari nemam pojma ali jednostavno neko ga je uzeo, a ko zna mozda ga je neko ukrao od mene :lol:

Imala sam milion prilika da nesto ukradem ali nikad nisam smjela, uvjek se osjecam neprijatno i kada prodavacica ode nesto da pogleda da ne pomisli da sam nesto uzela, a moji su se uvijek hvalili kako su nam pare stajale na dohvat ruke a ni sestra ni ja nikada nismo uzele ni dinar :)

Krala sam trešnje sa drugarima. Jednom i nikada više. Ni trešnje niti bilo šta.
Imala sam strašnu grižu savesti zbog toga. Godinama nisam jela trešnje.
Prilikom testiranja za prvi posao imala sam ovo pitanje. Povraćala sam u sred testa. Mislila sam da neću proći zbog psihičke labilnosti, ali dobro se završilo.
Po tom pitanju, imam visoko ugradjene moralne kriterijume koji ne tolerišu ni dečije nestašluke.

Stvarno svi toliko fini i sjajni, da posten covek ne moze da pobroji sta je sve pokrao za zivota:mrgreen:

Mene je isto uglavnom kocio kukavicluk, tek ponesto sitno u srednjoj tipa slatkisa i kozmetike. U ciframa vredan ulov imala sam jedino u kradji alpinisticke opreme: manjkalo je uvek, i naravno- ponelo me lose drustvo:per: Krali smo po inostranstvu; bio je jedan lik iz Krusevca cuven po istom; ladno bi usetao u radnju, nakacio ortaku oveci ranac i punio ga:eek: Jednom smo putovali zajedno, ja ukrala par karabinera fensi boja i jedan malecki cepin, penjacice uredno platila... a on me ispljuvao najstrasnije sto ne maznuh nesto vece. I secam se da se jedan stariji instruktor bas iskreno zgrozio i do povratka kuci nije hteo ni da nas pogleda, ko smrdljiv sir:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back