S
snaja88
Gost
Tako sam sigurna,neverovatno!!!!!!!
A vi?
A vi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
snaja88:Tako sam sigurna,neverovatno!!!!!!!
A vi?
snaja88:Zar bas UVEK moras da mrzis svoje???Cudan si ti...
A da,ti si fan LAovca,tako da ovo izgleda nije tema za tebe i tvoje cenjeno misljenje!
P.S. I pominjes Minesotu kao kandidata za prsten,pored Kingsa,Dallasa,S.Antonija,Lakersa,Detroita...Zanimljivo!
DRY THE LAKE AND BUILD THE KINGHDOM...AGAIN!
I jos nesto za tebe:Ako nesto SILNO zelis mozda se i desi!
snaja88:Nisam bas sigurna da NAVIJAS za nase,jer ne bi onako pricao o Pedji I Kingsima I pored
1)stvari koje je Pedja uradio za nasu kosarku I zemlju uopste
2)dobrih igara Kingsa
Tebi ne mogu odgovarati po pasusima jer ionako sve pises u dahu,tako da je to malo teze.
Kazes:Samo da Kingsi udju u prvih 8. bez C-webba!(za tvoju informaciju cula sam da nece igrati do decembra pre 1,5nedelje)Pa sta je bilo pre 2 godine,kada Webb opet nije igrao negde oko 20 I neku tekmu.Pedja je bio vodja tima(I to pravi,onako kako samo on ume)I od,ja mislim,20 tekmi Kingsi su dobili 14!I onda nekome pricas kao,,Pedja vodja??///Ma molim vas… Prica ti ne pije vode.
Sada za Detroit:Taj tim sam sasvim bezveze napisala jer mislim da su bolji od Minesote.Budi srecan sto nisAm napisala Clipersi ili Clivlend.
Malo me je zacudilo sto navijas za Toronto(!) ne znam sta je to u tom timu osim Vinsa Kartera.Cini mi se da ti bavs biras tim gde ne igra nijedan nas igrac,pa bio tim I najgori kao u ovom slucaju.Mada,tvoja stvar.
A filozofija mi nije iz Hari Potera vec iz licnog iskustva(Svetsko Prvenstvo 2002,secas se sta to bejase…).Dobro si mI preporucio knjigu,izgleda tebi dobro poznatu,jer je do sad nisam procitala.Nesto mi glupa…
A koji bi mi deo ti preporucio posto izgleda da si ih sve procitao?Onda cu moci da uzimam citate koje ces lakes prepoznati.
Pozdrav
I najbolji i najlepsi.Eto i ti si priznala da je Marko najlepsi.snaja88:Hoces da kazes,,Clipersi su NAJLEPSI,, zbog Marka.
izvini Jelenice,ali ovde se prica o kosarci(bar u ovoj temi)!![]()
Wallace:Mislim da svi mrze Lakerse zato sto stalno siluju Sacramenta!!!![]()